Kripto ticari marka başvuruları 2021 yılını geride bıraktı…

Kripto dünyasına yeni başlayanlar için 4 ipucu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri, potansiyel olarak büyük getiri vaatleri sayesinde dünyayı kasıp kavuruyor. Ancak iş görüldü kadar kolay değil. Tüm platformlar şans eseri kazanılan zenginlik hikayeleriyle dolu. Fakat doğru yol izlediğinizde kazanç daha çok sürülebilir hale gelebilir. Bu yüzden kripto dünyasına yeni başlayanlar yazısı tam size göre olabilir. 

Kazancın daha fazla olmasından dolayı insanların çoğunluğu hemen atlıyor. Bununla birlikte, çoğu, bu yeni pazarı veya bu pazarda nasıl başarılı olunacağını tam olarak anlamadıklarını erkenden fark ediyor.

Girişimci ve kripto eğitimi YouTuber Jordan Welch, bu çabada onlara yardımcı olmak için Miami’deki Bitcoin 2022 konferansında kriptonun en zengin yatırımcılarından birkaçıyla konuştu. 10 Nisan’da yayınlanan bir videoda önemli ipuçlarını paylaştı.

Welch’in sorusu basitti: “Kripto ile para kazanmanın en iyi yolu nedir?” ama en çok öne çıkan dört tavsiyeyle birlikte bol miktarda faydalı bilgi aldı. İşte kripto dünyasına yeni başlayanlar için 4 hayati ipucu…

Küçük miktarlarla giriş yapın

Televizyon sunucusu ve girişimci olan Kevin O’Leary ilk tavsiyelerini aktardı. O’Leary küçükten başlamanızı, kripto cüzdanınıza kaybetmeyi göze alabileceğiniz küçük bir miktar para koymanızı (örneğin 200$) ve beş büyük kripto para birimine odaklanmanızı tavsiye etti. O’Leary,

“Kesinlikle biraz Ethereum, biraz Bitcoin aynı zamanda Solana’ya ve Polygon’a bakın. Başka fikirleri değerlendirin. Bunları merkezi ve merkezi olmayan cüzdanınız arasında taşıyın, bunun nasıl çalıştığını anlayın.”

Ücretsiz eğitimlerden faydalanın

O’Leary kripto para ticaretinde eğitimlerin çok olduğunu biliyor. Ücretsiz çevrimiçi kaynakları kullanmasını tavsiye etti. Çünkü insanların başlamasına gerçekten yardımcı olduğunu söyleyen milyarder şunları ekledi:

“Online olarak öğrenebileceğiniz ve sadece YouTube’a gidebileceğiniz çok sayıda harika kaynak var. Bu sadece sayısız dersten faydalanabilirsiniz. Ben de öyle yaptım. Bunu üç yıl önce yaptım ve gerçekten tavşan deliğinden aşağı inmeye başladım. Her gün sürekli öğrendiğimi hissediyorum.”

Başarısız olmaktan korkmayın

Oldukça başarılı bir yatırımcı olan ve YouTube’daki en büyük kripto kanallarından birinin sahibi olan Brian Jung, kripto piyasasında yeni başlayan biriyseniz başarısızlıktan korkmamanın önemini vurguladı. Jung,

“Birçok insan yatırım yaparak gözünü korkutuyor. Söylemek istediğim şu: kaybetmekten korkmayın. En iyi yatırımcılar bile hata yapar.”

Hatalardan muhakkak ders çıkarın

Kripto dünyasına yeni başlayanlar için son ipucu ise, hatalardan ders çıkarmaktır. Jung, hataların ve başarısızlığın büyük bir öğrenme kaynağı olduğuna inanarak, ekledi;

“Hatalarından ders almalısın. 100 hata yapıp, onlardan ders almazsanız hiçbir yere varamazsınız. Hatanı yap, not al, ondan ders çıkar, yoluna devam et ve daha iyi bir yatırımcı ol.”

 

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin