Kimse bunu beklemiyordu: Majör altcoin, piyasa üstü rallisine devam ediyor!

Kimse bunu beklemiyordu: Altcoin kısa süre içinde ilk 50 içine girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası kötü giderken öne çıkan pek çok varlığa şahit oluyoruz. Son zamanlarda piyasaya sürülen bazı varlıklar yaptığı ataklarla dikkat çekiyor. Altcoin piyasası kendi içinde dur durak bilmiyor. Bunun en güzel örneğini APE ve STEPN varlıklarında gördük. Şimdi STEPN yeni bir başarıya imza attı. Üstelik çok kısa bir süre içinde.

Solana tabanlı kazan-kazan tokenı STEPN (GMT), son zamanlardaki fiyat artışını takiben piyasa değerine göre en büyük 45. kripto para birimi oldu. Tokenın son rallisi, projenin birkaç popüler pazara eklenmesiyle teşvik edildi.

Coinmarketcap verilerine göre, projenin yönetim tokenı olan GMT, son 24 saatte yaklaşık %20 artışla 4.11$’lık rekor bir yüksek seviyeye ulaştı. Token, son üç ayda %3000’in üzerinde ralli yaptı ve bu yıl en iyi performans gösteren kriptolar arasında yer aldı. Mevcut piyasa sermayesi yaklaşık 2,4 milyar dolar.

Tokenın ilk rallisi, STEPN’in bu yıl büyük bir spor markasıyla ortak olacağı yönündeki spekülasyonlarla ateşlendi. STEPN konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmamış olsa da, olasılığın etrafındaki hype tokenı artırdı.

Altcoin artık Coinbase, OpenSea tarafından destekleniyor

Benimseme için büyük bir destek olarak, dünyanın 3 numaralı kripto borsası Coinbase, STEPN’in iki tokenını, GMT ve GST’yi destekleyeceğini söyledi. STEPN kullanıcılarına teşviklerin verildiği token olan GST’ye Coinbase tarafından “deneysel varlık” etiketi verilecek.

3 ay önce sadece 0,10 cent olan GMT, büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı kötü giden bir piyasanın içinde geldi. O günden bu yana tam tamına 40 kat değer kazandı.

Bir diğer altcoin olan GST ise, 24 saat içinde yaklaşık %20 arttı ve 6$ civarında işlem görüyor. Dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea, artık STEPN’in spor ayakkabı NFT’lerinin ticaretini destekleyeceğini söyledi. Spor ayakkabı NFT’leri, STEPN’in kazan-kazan özelliklerine erişim sağlıyor. NFT’ler ayrıca, yakın zamana kadar yalnızca Ethereum tabanlı NFT’leri destekleyen OpenSea tarafından desteklenen ilk Solana tabanlı belirteçler arasında yer alacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin