Kemerleri bağlayın: Ünlü analist Şubat ve Mart Ayında bu 5 Altcoin’e işaret etti
Kemerleri bağlayın: Ünlü analist Şubat ve Mart Ayında bu 5 Altcoin’e işaret etti

Kemerleri bağlayın: Ünlü analist Şubat ve Mart Ayında bu 5 Altcoin’e işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto stratejisti ve tüccar Michaël van de Poppe, Bitcoin varlıklarınızı önemli ölçüde büyütme potansiyeline sahip olduğunu söylediği seçkin bir altcoin grubunun adlarını açıklıyor.

Van de Poppe, yeni bir videoda 29.500 YouTube abonesine, birçok altcoin’in USDT’ye (Tether) karşı çoktan yükselişini gerçekleştirdiğini ancak Bitcoin kuru karşısında henüz değerlenmediğini ifade ediyor.

O Altcoinler

Ünlü trader, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 22.02 $’a yakın işlem yaptığı için bir giriş hakkı vermediğini söylediği Cosmos’u (ATOM) takip ediyor. Van de Poppe, pump hareketini kovalamak yerine yükseliş trendini ateşlemenin eşiğinde olabilecek bir çift olan ATOM / BTC’ye bakmayı öneriyor.

“Cosmos (ATOM / BTC) için buradaki eğilimi daha da düşürmemiz gerekiyor. Bu aralığa (0.00034) bakacağım. Bu önceki seviye, yani bu bloğumuz var. Ardından, potansiyel düşüşü satın almak için burada sahip olduğumuz bloğu (0.00026) arayacağım. Ve sonra bir sonraki yükseliş dalgasını [0.00063’e] alıyoruz.”

Van de Poppe, Celer Network (CELR) için de aynı durum olduğunu söylüyor. Trader, CELR / USDT’nin büyük bir parabolik hareketi tamamladığını ve CELR / BTC kurunun uzun bir düşüş trendinden sonra ısınmaya başladığını belirtti.

“Dip inşasında [CELR / BTC için] güzel bir yükseliş farklılaşması yapıyoruz. Böylece fiyat aralığı desteği olan bu seviyeyi (0.00000025) kaybettik… Geri çevirdik. Bu seviyeyi tekrar destekledik. Yükseliş farklılığını doğruladı. Yukarı doğru koşmak an meselesi. Muhtemelen göreceğimiz şey, 60 sats (0,0000006), başka bir düzeltme ve ardından gerçek dürtü dalgası [0,00000115’e] alacağımızdır.”

Van de Poppe’ye göre CELR / BTC’ye benzer bir piyasa yapısı basan Harmony (ONE / BTC) ‘ye de bakıyor.

“Şu anda bir direnç alanında olduğumuza göre, büyük olasılıkla buradaki aralığa (0,00000032) doğru düzeltici bir hareket alacağız. Sonra bu aralığın en yüksek seviyesine doğru hızlanmaya başlayacağız (0.0000012) ve muhtemelen 180 sathoshiye (0.0000018) doğru geleceğiz.”

Van de Poppe’ye göre bir dip oymaya çalışan bir başka kur DIA / BTC.

“[DIA / BTC] hala dirençle karşı karşıya. Burada desteğe doğru başka bir düşüş (0.000003) olabilir ve ardından bu seviyeyi 770 sathossi (0.000007) civarında kırdığında hızlanmaya başlayabilir. Sanırım bu bölgeye doğru koşacağız (0.00025). “

Van de Poppe’nin radarındaki son para TomoChain’dir (TOMO). Kripto analistine göre, TOMO / BTC zar zor uyanıyor.

“Gördüğünüz gibi, hala konsolide oluyoruz. Bitcoin kuru burada gördüğümüz seviyelere (0.000007, 0.000008 ve 0.000012) doğru koşmaya başlarsa, fiyatın buradan 3 kat arttığını görebiliriz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin