Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede
Boğaların mücadelesi sonuç verdi ve Ethereum artık bu seviyede

Ethereum için kurumsal FOMO alev aldı, 1 haftada milyon dolarlar ETH’ye aktı! Peki bunun anlamı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım firması CoinShares’in baş strateji sorumlusu Meltem Demirors, kurumsal yatırımcılar tarafından FOMO’nun patlak vermesiyle Ethereum ilgilerinin tavan yaptığını açıkladı.

Ethereum için kurumsal FOMO artışta

Yeni bir Fox Business röportajında ​​Demirors, bir dizi kripto şirketi ve yatırım aracı arasında ETH’ye toplam kurumsal girişleri izleyen CoinShares’in, 2.000 doların altında konsolide olan Ethereum’a kurumsal ilginin hızla arttığına tanık olduklarını bildirdi.

“Diğer kripto varlıkları söz konusu olduğunda, CoinShares’te öncelikle Bitcoin’de yönetilen 4 milyar dolarlık varlığa sahibiz, ancak geçen hafta, halka açık yatırım araçlarına tahsis eden yatırımcıların haftalık fon akışlarını izledik.

Geçen hafta, girişlerin %80’i veya yaklaşık 175 milyon dolarlık kısmı Ethereum yatırım ürünlerine gitti. Daha önce hiç böyle bir kurumsal ilgi görmedik.”

Yatırımcılar varlıklarını çeşitlendirmek istiyor

Demirors, şirketlerin amiral gemisi kripto para biriminin getirdiği riskleri azaltmak için Bitcoin dışındaki kripto varlıklarına tahsis ettiğini ekliyor.

“Manzara değişiyor ve çoğu şirketin varlıklarını Bitcoin’e tahsis ettiğini görüyoruz. Ancak yatırımcılar da bu bilançoları çeşitlendirmeye yardımcı olacak uzun vadeli potansiyele sahip olabilecek diğer dijital varlıklara bakıyorlar.”

Demirors ayrıca Tesla’nın Bitcoin’e yaptığı 1,5 milyar dolarlık yatırımın kripto para piyasası üzerindeki potansiyel etkisini açıkladı.

“Tesla’nın şu anda bilançosunda Bitcoin olması ve Tesla’nın S&P endeks fonuna 20 Aralık’ta eklenmesi ile, kurumsal hazinelerde çok daha fazla Bitcoin kapsamı olacak ve bu, geldiğinde hepimizin heyecanlanabileceğini düşündüğüm bir şey.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin