Kemerleri bağlayın: Bu iki kritik metrik Bitcoin fiyatının yeni durağını anlatıyor!
Kemerleri bağlayın: Bu iki kritik metrik Bitcoin fiyatının yeni durağını anlatıyor!

Kemerleri bağlayın: Bu iki kritik metrik Bitcoin fiyatının yeni durağını anlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, ilk ABD Bitcoin vadeli ETF’sinin duyurulmasıyla 62.000 doların üzerine çıktı. BTC fiyatındaki ve açık pozisyonlardaki artışın, varlığın yükseliş trendini doğruladığı söyleniyor.

Bitcoin açık pozisyonları arttı

Kripto para yatırımcıları, piyasa duygularını doğrulamak için genellikle açık pozisyonları bir standart olarak kullanıyor. Kripto metrik platformu Glassnode’dan gelen veriler, Bitcoin açık pozisyonlarının bu çeyreğin başına kıyasla %107 artarak 12,2 milyar dolara ulaştığını ortaya koyuyor. Bu artan büyüme, fiyat hareketini olumlu yönde etkileme eğiliminde olabilir.

2020’de yıldız kripto para %280 artarken, vadelilerin açık pozisyonların oranı %98 arttı. Yılın ilk yarısındaki boğa koşusu sırasında, açık pozisyolarn yaklaşık 15 milyar dolardı ve fiyat seviyesini 64.863 dolarlık ATH’ye çıkardı. Bu nedenle, açık pozisyondaki mevcut artış, gelişmiş yatırımcıların Bitcoin pazarına geri döndüklerinin bir göstergesi.

Opsiyon hacmi de yükseldi

Ayrıca, Opsiyon hacmi geçen hafta günde 1,5 milyar dolar ile zirveye ulaştı ve ileride büyük fiyat kazanımları olduğunu gösteriyor. Geçen sefer aynı faktör, en baskın varlığın fiyat momentumunu yeni ATH’ye taşıyan yeni zirveler kaydetti.

Toplu olarak, varlık son 24 saatte %0,33’lük bir kazançla 61.263 dolardan işlem görüyor. Uzun vadede, varlığın ATH’nin ötesine geçmek için güçlü olasılıkları var. Kısa vadede, satıcılar alıcılara kıyasla hafif bir üstünlük gösterdiğinden, BTC fiyatının 59.500 doları yeniden test etmesi ve yakında toparlanması bekleniyor.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin