Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

Kava’dan devrim niteliğinde yenilik: Karşınızda “Harvest”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezsiz finans platformu Kava, DeFi fırsatlarından yararlanmak için Cosmos blok zincirinde çapraz zincir para piyasasına ev sahipliği yapma niyetini açıkladı. Projeye Harvest ismi verildi.

“Harvest”

Kava, web sitesinde yaptığı açıklamada, kullanıcıların BTC, CRP, BNB, BUSD, KAVA ve USDX dahil olmak üzere dijital varlıkları ödünç almasını veya ödünç vermesini sağlayacak Harvest adlı bir uygulama oluşturmak isteklerini söyledi. Müşterilere faiz ödenecek ve Harvest’in yönetim tokeni HARD olacak.

Harvest, zincirler arası transferleri kolaylaştırmak için Chainlink’ten Kava fiyat referans verilerini entegre edecek. Firma, platforma açık ve izinsiz olduğu için “herhangi bir yerden” erişilebileceğini söyledi. Harvest ideal olarak, “finans piyasası paydaşlarını fintech uygulamaları, borsalar ve finansal kurumlarla sınırlı olmayan nişlere” entegre etmeye yardımcı olacak.

Geliştiricilere ve kullanıcılara pek çok yenilik sağlanacak

Kava, DeFi ürünleri için Blockchain’i kullanan daha fazla uygulama yayınlayacağını söyledi. Harvest, Kava’nın ana ağ yükseltmesinden yararlanacak.

Kava CEO’su ve kurucu ortağı Brian Kerr, şirketin bir yönetişim tokeni sunmasının önemli olduğunu söyledi. Yönetim tokeni HARD, “borç verme ve borç alma ekosistemi içindeki merkezi olmayan faaliyetleri uyumlu hale getirecek.” Kerr konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

Bu temel, geliştiricilere Kava’nın açık merkezsiz ağında uygulamaları hızlı bir şekilde geliştirme yeteneği sağlarken; güvenliğinden, zincirler arası köprülerden ve aksi takdirde milyonlara mal olacak ve bağımsız olarak geliştirilmesi yıllar alacak diğer altyapılardan yararlanma olanağı sağlıyor.

HARD’a sahip olan Harvest kullanıcıları, ağdaki ödül dağıtımını da yönetebilecek ve hangi dijital varlıkların öne çıkarılabileceğini seçebilecek. Kava, önümüzdeki birkaç yıl içinde toplam HARD token miktarının %20’sini Kava staker’larına verecek.

Bu arada 20 Eylül kripto para piyasası analizi için buraya tıklayabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin