Popüler analistten bomba Ripple tahmini:
Popüler analistten bomba Ripple tahmini: "XRP sahneye çıkmak üzere!"

Popüler analistten bomba Ripple tahmini: “XRP sahneye çıkmak üzere!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir kripto para analisti ve trader, Ripple’ın (XRP) uzun zamandır beklenen boğa rallisini başlatmaya hazır olduğuna inanıyor.

Yeni bir tweet’te Credible Crypto, 67.000 takipçisine dördüncü en büyük kripto para biriminin nihayet dibe vurduğunu ve şimdi boğa koşusunu ateşlemeye hazır olduğunu söyledi.

Analist: “XRP yükselecek, Bitcoin 10.000 doların altına düşecek.”

Credible Crypto XRP’de yeni bir yükselişin kapıda olduğunu iddia ederken, hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum’un (ETH) daha fazla olumsuz potansiyele sahip olduğuna inanıyor. Trader, Bitcoin’in önemli bir direnç seviyesini kırmadan önce 10.000 doların altına düşeceğini düşünüyor.

Üst boşluk dolduruldu. Boşluk doldurma gerekli mi? Hayır. Altını yakında dolduracağımızı mı düşünüyorum? Evet. Ne zaman? Yerel zirveleri 12 binde kırmadan önce.

Ethereum’a gelince, kripto para analisti, fiyat hedefine yaklaşırken ETH/BTC çiftini yakından takip ediyor.

ETH/BTC çifti, son YouTube videomda ana hatlarıyla belirttiğim hedefe güzel bir şekilde ilerliyor. ETH/BTC için nihai hedefim hâlâ düşük olsa da önümüzdeki günlerde biraz rahatlama görebileceğimizden şüpheleniyorum. BTC 10,5-10,6k bandını tutabilirse ETH/USD’de de biraz rahatlama görebiliriz.

Trader ayrıca ETH/BTC’nin senaryosunu takip etmeye devam ettiğini görmekten heyecan duyuyor.

Kısa vadeli fiyat hareketine bakan önde gelen analist, hafta sonu boyunca ETH ve BTC ayılarının ivmeyi belirleyeceğine inanıyor.

Bence önümüzdeki birkaç gün, BTC ve ETH gibi önde gelen paralar için çok düşük/hafif düşüşlerle dolu olacak. Diğer altcoin’ler biraz rahatlama görecek.

Bu arada bugünkü kripto para piyasa analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin