Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini
Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

Justin Sun’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın başkanı ve TRON’un kurucusu Çin medyası ile yeni bir röportaj gerçekleştirdi. Justin Sun röportajda, Bitcoin’in toparlanması için en az üç bileşenin gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

“Bitcoin 2019’da yatay seyredecek.”

Sun, düşüş piyasasının pazara zaten 3.000 dolar seviyesi ile hâkim olduğuna inanıyor. Hatta önümüzdeki 3-5 yıl için en düşük seviyelerin yine bu seviye olacağını düşünüyor. Bununla birlikte, Sun, ilk kripto paranın yüksek seviyesini tahmin etmek için acele etmiyor. Büyümenin üç temel faktöre bağlı olacağı için 2019’un 3.000 ila 5.000 dolar arasında geçmesini bekliyor. Bitcoin’i yükseltecek 3 nedeni ise şöyle açıklıyor: Merkezsiz uygulamaların geliştirilmesi, Lightning Network teknolojisinin kullanımı ve geniş bir kullanıcı tabanı.

Temel olarak, bu faktörler TRON (TRX) dahil olmak üzere herhangi bir kripto para birimi için geçerlidir. Bu bağlamda, Justin Sun, 100 milyon BitTorrent kullanıcısı sayısının piyasaya katıldığında Blockchain endüstrisinin ivme kazanacağını ekledi. Bu durum TRON’a belirgin bir avantaj getirecekler.

Hard Fork

Bu arada, TRON ağı hard fork için hazırlanıyor. 28 Şubat’ta yapılması planlanan fork ile kurumsal müşteriler еscort mеrsin için yeni işlevlere odaklanıyor.

Şu anda, TRX/USD oranı gün boyunca çoğunlukla değişmeden, 0,024 dolar civarında dalgalanıyor. Sürdürülebilir hareket, 0.0257 ABD Dolarının (DMA50) ve son maksimum 0.0279 ABD Dolarının üzerindedir. Öte yandan, TRX/USD 0.0218 doları (DMA200) ve 0.0200 doları desteklenmektedir. Bu alan satışı durduracak ve başka bir ayağın daha yükseğe çıkmasına neden olacaktır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin