John McAfee
John McAfee 2020 başkanlık kampanyasını tekneden yönetecek!

John McAfee: “Endişeye gerek yok! İşlem sayısı artıyor, kripto para fiyatları da artacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründeki en önemli ve etkili isimlerden biri olan John McAfee, ABD dolarının gelecekte çökebileceğini iddia ediyor. Aynı zamanda, Bitcoin’in iki yılda en az 1 milyon dolar değerinde olacağını da vurguluyor.

John McAfee, kipto paraları tüm dünyaya tanıtmak istiyor

CoinRivet ile yapılan bir konuşma sırasında McAfee, kripto para dünyasının geleceği hakkında konuştu. Ayrıca, ABD başkanlık kampanyası hakkında da bazı bilgiler verdi. Toplantı Malta Blockchain Zirvesi’nde Intercontinental Hotel’de gerçekleştirildi.

McAfee, ABD başkanlık adaylı olmasının nedeninin kripto paraları tanıtmak olduğunu söylüyor. Ayrıca 2016’da medyanın ilgisini çektiğini ve finansal özgürlük hakkında da konuşacağını açıklıyor. McAfee, bunu başarması için, Blockchain teknolojisi ve kripto para birimlerinin de gerekli olacağını söylüyor.

John McAfee: “Çok yakın gelecekte kripto kullanacağız.”

Ayrıca McAfee, kitlesel benimsenmenin şu anda gerçekleştiğini ve beş yıl içinde ABD dolarının çökeceğini söyledi. Ancak McAfee, sadece doların ortadan kalkacağına inanmıyor, kripto paralar ile bir bütün olarak fiat paranın ortadan kalkacağını söylüyor. Konuyla ilgili olarak McAfee, şunları söylüyor:

Kimsenin ABD doları veya euroyu veya Japon yenini veya başka bir ülkede başka bir fiat parayı kullanacağını düşünmüyorum. Çok yakın gelecekte kripto kullanacağız. Bu fiat para birimi kaybolacak.

McAfee’ye göre, kripto para birimlerinin, merkezi para birimlerine kıyasla muazzam avantajları var. Bu da insanların hangi parasal sistemin onlar için daha iyi olduğunu fark etmelerini sağlayacak bir şey.

“Bitcoin’in 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacak.”

McAfee, Bitcoin’in geleceği hakkında çok fazla bilgi sahibi olan biri olarak biliniyor. Bir yıl önce McAfee, Bitcoin’in 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşacağını söyledi. Bu konuda endişe duymadığını çünkü uzun vadede bunun gerçekleşeceğini vurguluyor. McAfee 2020 yılının sonunda, Bitcoin’in bir milyon dolar değerinde olacağına kesinlikle inanıyor.

Bununla birlikte McAfee, Bitcoin ve kripto para birimleri büyüdükçe, piyasayı manipüle etmenin daha zor olacağını söylüyor. Balinalar için likidite ve daha az olasılık, fiyatı kendi lehlerine hareket ettirecek. Aynı zamanda McAfee, finansal liderlerin ve hükumetlerin, para politikası ve vergi tahsilatı üzerindeki kontrollerini kaybedeceklerinden kripto paranın başarılı olmasını istemediklerini söylüyor.

Son olarak McAfee, röportajın sonunda herkesin sanal para birimleri kullanmaya başlamasını tavsiye ediyor. Ayrıca, bireylerin piyasadaki bu dalgalanmalardan endişelenmemesi gerektiğini, çünkü işlemlerin sayısının arttığını ve fiyatının da gelecekte artacağını ekliyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin