Jim Cramer, yine çok konuşulacak sözlere imza attı
Jim Cramer, yine çok konuşulacak sözlere imza attı

Jim Cramer, yine çok konuşulacak sözlere imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mad Money sunucusu Jim Cramer, kripto dünyasında yaşanılan son gelişmeleri değerlendirdi. Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Cramer, dikkatli olmaları konusunda yine uyardı.  CNBC’de Mad Money programın sunuculuğunu yapan Cramer, kriptolara yaptığı yatırımlarla tanınıyor.

Eski hedge fon yöneticisi olarak da bilinen Jim Cramer, daha sonrasında kripto dünyasına yöneldi. Düzenlediği programda ekonomik gelişmeleri ele alan Cramer, Bitcoin ve türevlerini de hedef alan açıklamalar yapıyor. Riskleri ve piyasada oluşan spekülasyonlara değinen ünlü televizyon yıldızı, aynı zamanda kripto varlıklarına inancı tam.

Cramer, bir teori üzerinde paylaşımda bulundu. Sarf ettiği sözleri büyük aptal teorisi olarak nitelendirdi. Mad Money sunucusu,

“Herhangi bir varlığın fiyatının, onu daha sonraki bir zamanda daha yüksek bir fiyata satıp satamayacağınıza göre belirlenir. Bu teori de, bir varlığı satın alarak para kazanabilmek mümkün. Ancak daha sonrasında sizden daha yüksek bir fiyata satın almak isteyen biri muhakkak olacaktır. Fakat daha yüksekten alan biri de yine yüksekten satmayı düşünecektir.”

Ünlü sunucu, “Birçok insanın kripto hakkında saçma sapan şeyler söylediğini düşünüyorum. Ayrıca bunu kabul ettiğim için insanlardan çok fazla eleştiri aldım” diye serzenişte bulundu.

Jim Cramer, kriptoya yatırım yapılmasını tavsiye ediyor

Perşembe günleri CNBC televizyonunda Mad Money programında izleyicilerin karşısına çıkan Jim Cramer, kripto varlıkları ele almayı ihmal etmiyor. Ayrıca insanlara kripto varlıklara yatırımı yapılması gerektiği konusunda tavsiyede bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda bu konu hakkında ciddi ciddi tavsiyede bulunmuştu. Cramer,

“Enflasyona karşı bir hedge olarak Bitcoin veya Ethereum tercih edilebilir. Altın yerine iyi bir alternatif. Portföyün %5’ine kadar kripto varlık alabileceğinizi defalarca söyledim. 

Jim Cramer’in kendisi ise iyi bir Ethereum yatırımcı. Ancak bu yatırımın bile risk taşıdığını yineledi. Ünlü sunucu,

“Ben elimde Ethereum tutuyorum. İyi bir bahis olduğunu düşünüyorum. Ethereum’la özel bir bağlılığım ya da bağlantım yok. Ancak eninde sonunda yükselişini gösterecektir.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin