İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri
İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri

İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazardaki en büyük ve en umut verici Blockchain ağlarından biri olan NEO, yakın zamanda ikinci katman ölçekleme çözümünü entegre etmek için Celer Network ile ortaklık kurdu. Ayrıca, NEO Vakfı 2019 yıl ortası mali raporunu sonuçlandırdı.

NEO ve Celer Network ortaklığı

NEO ve Celer Network, NEO dApp ekosisteminin ölçeklendirilebilirliği ve kullanılabilirliğini geliştirmek için toplu benimsenmeye yönelik bir ortaklık imzaladı. Bu ortaklık sayesinde NEO, Celer Network’ün Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümünü entegre edebilecek ve dApps uygulamalarının erişimini genişletebilecek.

Celer’in devlet güvenlik ağının devre durum güvenliği sağlamasına yardımcı olmak için, NEO Vakfı CELR tokenlerini yerleştirmeyi ve Celer ağındaki ana node’lerden biri olmayı hedefliyor. Celer Network, NEO dApp ekosisteminin ölçeklenebilirlik için gerekli olduğunu açıklıyor. Bunun için Blockchain ağı NEO ile çalışmaya ve bu sorunu gidermeye karar verdi.

NEO Vakfı’nın H1 mali raporu

NEO Vakfı , NEO Vakfı’nın GAS ve NEO’daki yatırım fonları ve diğer varlıklar hakkındaki 2019 mali raporunu yayımladı. Raporda ayrıca vakfın harcamaları hakkında bilgi veriliyor. NEO Vakfı, NEO’nun çekirdek geliştiricilerini motive etmek ve Vakfın ve küresel kalkınmanın faaliyetlerini desteklemek için 566.553 NEO ve 62.118 GAS harcadır.

Vakıf ayrıca, diğer Blockcahin projelere 126,125 NEO yatırım yaptıklarını da ortaya koydu. NEO ekosisteminin büyümesini motive etmek için 104.358 NEO harcandı. Bu iki kalem 4.06 milyon dolara eşittir.  Buna ek olarak, NEO Vakfı 43.664.133 NEO ve 4.123.533 GAS düzenledi. Bu varlıklar 745.750.676 ABD doları olarak değerlendi. Vakfın elinde bulunan NEO mevcut dolaşımdaki arzın %60’ına eşittir.

NEO Amsterdam Hackathon

Son olarak, NEO Amsterdam Hackathon şu anda MainNet’e güvenli bir mesajlaşma uygulaması kurmayı planlıyor. Hackathon 4 Eylül’de yapıldı ve Delft Teknoloji Üniversitesi ve Twente Üniversitesi ile koordineli olarak yapıldı. Kullanıcılar, merkezi olmayan bir şekilde WhatsApp veya Telegram gibi bir mesajlaşma uygulaması oluşturmak zorunda kaldılar. Dahası, mahremiyete odaklanılmış olmalıydı.  Uygulamanın kazanan sürümünün NEO MainNet’e dağıtılması bekleniyor. Aynı zamanda NeoBlocks’un kurucusu ve COZ üyesi Thomas Lobker ile de çalışacaklar.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin