Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var
Ethereum için yılın en iyi günü: Ancak bir anormallik var

Ünlü analist Ethereum’un kısa vadede hedeflediği seviyeleri açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), son birkaç gün içinde önemli bir yükseliş momentumuna yol açtı ve 220 dolar civarında bir miktar istikrarı koruyabildi. Analistler şimdi son 12 saat içinde bazı teknik formasyonlara rağmen, Ethereum’un yakın vadede hala 260 doları hedefleyebileceğini belirtiyor.

Ethereum fiyatı sıkı işlem aralığı oluşturmaya başladı

Geçtiğimiz yedi gün boyunca, Ethereum net bir yükseliş yakaladı, 185 dolarlık düşük seviyesinden 225 doların en yüksek seviyesine yükseldi. Bu durumda ETH’nin yukarı doğru momentumunu durduran ve zaman içinde yana doğru uzanmasına neden olan bazı direnç seviyelerini buldu. Şimdi ETH’nin kabaca 210 dolar ile 220 dolar ortasındaki bölge arasındaki bir ticaret aralığında kaldığı görülüyor. Analistlere göre ETH yakın vadede güçlü kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Şu anda Bitcoin, 10.000 doların üzerinde kendini korumak için mücadele ediyor. Yatırımcılar ise BTC’nin bir kez daha 9.000 dolarlık fiyat bölgesini ziyaret edeceğini düşünmeye başlıyor ve ayılar daha fazla güç kazanıyor. Bitcoin’in 9.000 doların altındaki bölgedeki bir sonraki ana destek bölgesine düştüğünü varsayarsak, Ethereum ve diğer birçok büyük altcoin’in geri çekilmesi muhtemel.

Josh Olszewicz: “Ethereum 4. çeyrekte 263 doları görecek.”

Analistler, Ethereum’un kripto pazarlarındaki düşüşe rağmen 263 doları hedefleyebileceğine inanıyorlar. Bazı analistlere göre bu durum, muhtemelen Bitcoin biraz istikrarı koruyabilirse veya kısa vadede daha yükseğe tırmanmaya başlayabilirse gerçekleşir. Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Josh Olszewicz, son bir tweette bunun hakkında konuştu.

Popüler analist ETH’nin yakın dönemde düşüşün bazı belirtileri göstermesine rağmen 4. çeyrekte 263 doları hedef alacağına inandığını açıkladı. Gelecek günler ve haftalar, Ethereum’un yakın zamandaki yukarı yönlü momentumunu uzatabilecek olup olmayacağını açıklığa kavuşturacak. Ayrıca kripto paranın yakın vadeli eğiliminin büyük ölçüde Bitcoin’in fiyat hareketleriyle belirlenmesi büyük olasılıkla muhtemel.

.Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin