Swissquote, bir ilki gerçekleştiriyor ve müşterilerinin ICO’lara erişimini sağlıyor
Swissquote, bir ilki gerçekleştiriyor ve müşterilerinin ICO’lara erişimini sağlıyor

ICO’lara erişim sunan dünyanın ilk bankası: Swissquote!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre’nin ilk online bankası Swissquote, 22 Ekim 2018 Pazartesi günü, müşterilerine ICO’lara katılma fırsatı sunan dünyanın ilk bankası olduğunu duyurdu.

Swissquote, bir ilki gerçekleştiriyor ve müşterilerinin ICO’lara erişimini sağlıyor

S. Group Holding Ltd. Mayıs 2000’de kuruldu ve o yıldan sonra Swissquote Bank Ltd. bir bankacılık lisansı aldı. Eylül 2013’te şirket, İsviçre online broker MIG Bank’ı (Forex piyasalarında önemli bir oyuncu) satın alarak, “dünyanın en iyi on çevrimiçi döviz ticareti hizmeti sağlayıcılarından biri” haline geldi.

Swissquote, Blockchain teknolojisi hakkında çok fazla bilgiye ihtiyaç duymadan ve hatta bir kripto cüzdanına sahip olmak zorunda kalmadan müşterilerinin ICO’lara “fiat para birimine karşı güvenli bir ortamda elverişli bir şekilde” katılmalarını sağlayan ilk banka olmanın gururunu yaşıyor. Banka, müşterileri için “emirlerin yerine getirilmesine ve tokenlerin izlenmesi” konusunda yardımcı olacak. Swissquote, müşterilerine sadece “olgun ve başlatılmaya hazır projeler” olduğuna inandığı ve “yönetimin kim olduğunu, işin ne olduğunu, mali durumun ne olduğunu ve yasal durumun ne olduğunu” gözden geçirecekleri ICO’ları sunacak.

“Kitle fonlamasını Blockchain ile birleştirmek yeni bir fon yaratma biçimi oluşturur.”

Swissquote CEO’su Marc Bürki şunları söyledi:

Herkes için basit ve erişilebilir hizmetler sunarak finansmanı demokratikleştirmeye yönelik felsefemize sadık kalarak, şimdi müşterilerimize yeni işletmelerin büyümesine yardımcı olma fırsatı sunuyoruz. Kitle fonlamasını Blockchain ile birleştirmek yeni bir fon yaratma biçimi oluşturur. 33 İsviçre Frangı ile başlayan katkılar sayesinde, müşteriler büyük miktarlarda girişim sermayesi veya özel sermaye fonlarına yatırım yapmak zorunda olmadan katılabilirler.

 Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin