Tyler Winklevoss, Bitcoin fiyatının dip noktasını açıkladı
Winklevoss Kardeşler, dijital işlem güvenlik sistemi için patent aldı

Winklevoss Kardeşler, dijital işlem güvenlik sistemi için patent aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss Kardeşler, dijital işlem güvenlik sistemi için patent aldı. ABD Patent ve Marka Ofisi (SpTO) 10 Nisan’da, Cameron ve Tyler Winklevoss (Winklevoss kardeşler) sahibi olduğu Winklevoss IP şirketinin yaptığı patent başvurusunun kabul edildiğini gösteren belgeleri yayınladı. Patent başvurusunun dijital işlemlerde güvenliği artırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.

Winklevoss Kardeşler, yeni sistem ile bilgisayarlarda güvenliği arttırmayı hedefliyor

Patent belgelerine göre, yeni sistem ile bilgisayarlarda güvenliğin artırılması hedefleniyor. Sistem, ortak bir şifreleme ilkeleri uygulayan bulut bilgisayar sisteminde güvenli işlemlerin işlenmesini sağlayan bir sistem, yöntem veya program ürünü olarak nitelendiriliyor.  Patentin yazarları yeni sistemin harici veri bağlantıları üzerinden bilginin yetkisiz erişimini önlemek için güvenli bir veri doğrulama aracı sağlayacağını iddia ediyor.

Bir bilgisayarın alt sistemleri arasındaki iletişim, mevcut sistemin güven zinciri doğrulanmış hesaplama yöntemleri kullanılarak doğrulanabilir

Patentin özetine göre, tarif edilen hesaplama alt sistemi, ilk elektronik işlem talebini yerine getirecek, daha sonra ikinci işlem çıktısını üretmeden önce ilk imzalı verileri doğrulayacak ve şifresini çözecek. Bu şekilde şifrelenmiş bir halde tutulan ikinci işlem çıktısı, ikinci özel anahtarı kapsayan ikinci bir alt sisteme aktarılacak. Patent belgelerinde konuya yönelik şu açıklamalar yer alıyor:

Mevcut yöntem, bir kullanıcının yetkilendirildiğini veya geçerli kullanıcı kimlik bilgilerine sahip olduğunu ve bir kullanıcının oturumunun onaylandığını doğrulayabilir. Bir kullanıcı cihazından alınan veya bir kullanıcı cihazından kaynaklanmış gibi görünecek şekilde yapılandırılmış herhangi bir müşteri isteğinin gerçekliği, bilgi işlem sistemi tarafından teyit edilebilir. Diğer uygulamalarda, bir bilgisayarın alt sistemleri arasındaki iletişim, mevcut sistemin güven zinciri doğrulanmış hesaplama yöntemleri kullanılarak doğrulanabilir.

Kripto para borsası Gemini kripto para blok ticareti yapmaya başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Winklevoss kardeşler, kripto para borsası Gemini’nin 12 Nisan sabahı saat 9:30’da başlayan düzenli siparişlerin dışında kripto para blok ticareti yapmaya başlayacağını da açıkladı. Winklevoss kardeşlerin sahip olduğu kripto para borsası Gemini’nin, patenti alınan güvenlik sistemini kullanmaya başlaması bekleniyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin