VersaBank
VersaBank

Kanada merkezli VersaBank Blockchain tabanlı “dijital kasa” hizmetini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tamamen dijital bir banka olan Kanada merkezli VersaBank, teknolojiyi yeni hizmetlere çekmek için Blockchain tabanlı dijital güvenlik kasası geliştiriyor.

Kanada merkezli VersaBank, Blockchain ile maksimum güvenlik sağlayacak

Adı VersaVault olacak bu hizmet, salı günkü bir duyuruya göre kripto para birimlerini depolamak için bir araç görevi görecek. Herhangi bir fiziksel şubesi olman ürün, mevduata ve finansmana odaklanan Kanada bankası için bir çeşitlemeyi temsil etmekte.

Başkan ve CEO David Taylor, ürünün kripto para birimleri ile ilgili çevrelerindeki siber güvenlik konularına işaret ederek, ürünün varlık güvenliği açısından konumlandırıldığını belirtti.

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hızla popülarite kazanmakta ve kripto para sahipleri daha önce değerli varlıklarının daha az güvenli dijital depolama alanından yoksun olduğunu anladılar.

Ekibin başında Blackberry’nin siber güvenlik uzmanı var

VersaBank, daha önce akıllı telefon üreticisi Blackberry’de siber güvenliğin başında olan Gurpreet Sahota’yu projenin başına getirdi. Sahota ayrıca bankanın siber güvenlik baş mimarı olarak görev yapacak.

Sahota, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bankalar her zaman fiziksel eşyalarınızı depolamak için en güvenli yer olarak biliniyor ve VersaVault’u dijital değerli eşyalarınızı güvenli bir yerde gizlilik için en güvenli yer haline getirme amacımız var.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin