upbit bir numara
upbit number one

Kripto Para Borsa Uygulaması Upbit, Güney Kore’de Bir Numara Oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kakao’nun şifreleme alışveriş borsası Upbit kripto para borsası şimdi Güney Kore’de hacimce en büyük kripto alışverişi olduğunu iddia ediliyor. İşlem gören rakamlar dünyanın en büyük üç pazarından biri. 120’den fazla madeni paranın listelenmesi sebebiyle ve Kakao Talk’un dev kullanıcı tabanından yararlanan Upbit, günümüzde ortalama 5 trilyon Won’luk bir ticaret hacmine kolaylık erişti.

Upbit, Kısa Sürede 1 Numara Oldu

Popüler Sohbet Uygulaması Kakao’nun Upbit kripto para borsası uygulaması, Güney Kore’de Bir Numara Görülüyor. Ülkedeki tüm akıllı telefonların% 90’ından fazlası üzerinde kurulu olan Güney Kore’nin en popüler sohbet uygulaması olan Kakao Talk’a bağlı kripto para borsası olan Upbit‘in piyasaya sürülmesinin üzerinden ancak yaklaşık iki ay geçti. Borsa, Kakao’nun menkul kıymet ticaret platformunun işleticisi olan Dunamu Inc tarafından işletilmektedir.

Üstün büyüme yaşadıktan sonra, Upbit yerel yayınlar tarafından Çarşamba günü başarılarını açıkladı. Ajunews; “Kripto döviz alış verişi Upbit, hizmetin ilk iki ayında yerli piyasada ve küresel pazarda birinci sırayı aldı. ” diyor. Ajunews şunları yazdı:

“Toplamda 1.2 milyon üyesi olan Upbit, ortalama günlük kullanıcısı 1 milyon ve 300,000 eşzamanlı kullanıcı ile kısa sürede patlayıcı bir büyüme gösterdi. Maksimum günlük işlem değeri 10 trilyon Won’dur ve Aralık için ortalama günlük işlem değeri 5 trilyon won’dur.”

Upbit ve Bithumb’in İşlem Hacimleri

Kakao’nun kripto değişim borsa uygulaması Upbit, Güney Kore’de bir numara olduğunu iddia etti. Upbit’in başlangıcından önce, Güney Kore’deki en büyük kripto döviz alışverişi, raporlara göre iç pazar payının yaklaşık% 70’ine sahip olan Bithumb olmuştu. Web sitesinde şu an 121 madeni paranın işlem görmesini sağlayan Bithumb, 12 kripto para biriminin alım satımını destekliyor.

Upbit kripto para borsası
Upbit BTC

Kore’de Bir Numara Ücretsiz Uygulama, Upbit Kripto Para Borsası

Kakao’nun kripto değişim borsası Upbit, Güney Kore’de Bir Numara olduğunu iddia etti. Upbit’in ticaret uygulaması da Güney Kore’nin en popüler ücretsiz uygulamalarından biri haline geldi. Çarşamba günü Twitter kullanıcısı Hyug tweetter’dan paylaştığına göre: “Upbit şimdi Kore’de app mağazasında 1 numara. ”

upbit bir numaraya yükseldi
Kakao’nun Kripto Değişiminin Upbit, Güney Kore’de Bir Numara olduğunu iddia etti

Bununla birlikte, uygulama sıralaması günlük olarak değişir. Çünkü basın bülteninde, Bithumb uygulaması, Upbit’i Koreli iOS uygulama mağazasındaki en iyi ücretsiz uygulama olarak geçti ve Upbit’i ikinci noktada bıraktı.

Platformu daha da büyütmek için Dunamu Inc Çarşamba günü yaptığı bir açıklamada, Kakao Corp’un kurucu ortağı ve eski CEO’su olan Lee Seok-woo’yu Upbit’in yeni temsilcisi olarak atayacağını bildirdi. Lee, Kakao Talk’un büyümesine öncülük etmişti ancak Kasım 2015’te reşit olmayanların kendi şirketinde seks yapmasını önlemek için yeterince şey yapmadığı iddiaları üzerine CEO olarak istifa etti. Bunun yanı sıra, “Dunamu Inc’i yeni finansal tren olan kripto para sektöründe lider olarak korumayı” planladığını belirtti.

Son zamanlarda, Upbit, mevzuat tartışmalarının merkezinde yer alıyor. Çünkü Kore Blockchain Association’a üye olmayan ve borsanın kendi kendini düzenleyici önlemleri uygulamasını isteyen bir sistem. Yine de, Upbit, geçtiğimiz hafta açıklanan hükümetin düzenleme sürelerine zaten başlamış ve web sitesinde küçükler ve yabancıların yasaklanmasıyla ilgili uyarılar yayınlamıştı.

Siz Upbit için ne düşünüyorsunuz? Siz bu uygulamayı yüklemek ister misiniz?

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin