featured

Terra tokenleri rekor kırıyor: LUNA ve LUNC fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra LUNC haberleri: Kripto para piyasası lider dijital varlık Bitcoin öncülüğünde yükselirken bu süreçte altcoinler de yüksek kazançlar getirdi. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin bir düzeltmenin ardından 67 bin dolar seviyesinde işlem görürken Terra tokenleri de önemli yükselişler yaşadı. Terra Classic ve Terra LUNA, son 1 günde güçlü bir fiyat artışı sergiledi. Özellikle LUNA cephesinde yaşanan çalkantılı yasal sürecin ortasında kararlı bir duruş sergileyen LUNA için iyimserlik oldukça yüksek.

Terra LUNC ve LUNA yeni rekor seviyelere ulaştı

Yasal bir anlaşmazlık ortasında SEC’e karşı mücadele eden LUNA, yüzde 50’lik bir yükseliş sergiledi. Terraform Labs davasında yaşanan son gelişmelere karşı adil bir yasal süreci ve kripto para alanında şeffaflığı savunan şirketin davaya yönelik beklentileri yükseldi. Bu süreçte LUNA fiyatı uzun bir süredir yatay seyrettiği 0,80 dolar seviyesinden yükselişe geçti ve 1 dolarlık değerini geri kazandı. Piyasadaki fiyat dalgalanmaları arttıkça direnç noktasını korumayı başaran varlık, dün öğleden sonra işlem saatlerinde 1,51 dolar seviyesine ulaşarak son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu yükselişle birlikte son 24 saat içinde yüzde 50 artış kaydeden altcoin şu anda 1,25 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Buna karşın LUNC fiyatı da önemli bir artış göstererek yüzde 16 yükseldi. Uzun bir süredir 0,000106 dolar ile 0,000142 dolar arasında konsilde olan token, kritik destek seviyesi 0.00020 bandını aştı. Bu yazının yazıldığı sırada 0.000217 dolardan işlem gören LUNC, 5 Mart öğleden sonra işlem saatlerinde hızlı bir sıçramayla 0,00025 doları gördü. Bu seviyeden reddedilen token, kazancın bir kısmını silerek dalgalı bir seyir izlemeyi sürdürüyor.

 LUNC fiyat tahmini:

Fiyat hareketlerine ilişkin momentum gösteren MACD histogramı önemli bir fiyat hareketini işaret ediyor. Bununla birlikte varlığın gelecek fiyatı hakkındaki fikir edinmeyi sağlayan hareketli ortalamalar yükseliş eğilimini destekliyor.

terra
LUNC 1 günlük fiyat grafiği

Burada boğalar 0,00020 dolar desteğinin üzerinde tutunabilirse LUNC fiyatı bu hafta sonu kadar 0,000255 doları test edebilir. Her ne kadar grafikler önümüzdeki hafta bir yükselişi işaret etse de kripto piyasasının değişkenliği göz önüne alınmalıdır ve tersine bir fiyat hareketinde LUNC fiyatı 0,000161 yeniden görebilir.

LUNA fiyat tahmini:

LUNA tokenine ait Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesi varlık üzerindeki alım satım baskısını işaret ediyor. Token, alım baskısının artması ile önümüzdeki süreçte bir fiyat artışı ile değer kazanmaya devam edebilir.

1 günlük LUNA fiyat grafiği

Günlük yüzde 50’lik artışla birlikte işlem hacmi yüzde 1298 oranında muazzam bir yükseliş gösteren tokene yatırımcı ilgisinin artıyor. 1 dolar 1,25 dolar arasında dalgalı bir seyir izleyen LUNA coinde boğalar pozisyonlarını koruyabilirse varlık 1,55 dolara ulaşabilir. Aksi takdirde satış baskısı artarsa ve LUNA düşüş hareketine girecek ve 1 dolardan düşebilir.

Terra tokenlerine ilgi artarken yeni coinler de dikkat çekiyor

Son bir, bir buçuk hafta içinde önemli atılımlar yaşayan Terra tokenlerinin artan piyasa oynaklığına karşın nasıl bir yol izleyeceği merakla izleniyor. Fakat hem Terra Classic LUNC hem de Terra LUNA coin için önümüzdeki haftalarda süren boğa piyasasında yeni zirveler görülebilir. Bununla birlikte kripto para piyasasının değişken olduğu ve dijital varlıklara yatırım yapmadan önce yatırımcıların kendi kararlarını vermesi gerektiği unutulmamalıdır.

Buna karşın sürekli büyüyen kripto para piyasasında yerleşik altcoinlerin yanında yeni çıkan varlıklar da ilgi çekiyor. Bunlardan biri olan ve kısa süre önce Solana’nın yerel borsası Jüpiter’de listelenen Smog token, tüm zamanların en büyük airdropu ile güçlü bir tanıtım yaptı.

SMOG token yüzde 50 büyüme sergiledi!

Listelendikten kısa süre sonra yükselişe geçen Smog token, oyna kazan oyunu olarak tanıtılan bir proje. Tüm meme paralara hükmedecek bir coin olarak lanse edildi ve ön satış aşaması olmadan satışa çıktığı için her kullanıcıya eşit satın alım şansı verdi. Aynı zamanda hikayesi ile dikkat çeken SMOG token projesi, kahramanlık söylemi ve özel görevleri ile ejderha savaşçılarına karşı bir mücadeleden oluşan oyun, yüzde 45 APY ödülü ile yatırımcıya pasif gelir elde etme imkânı da verir. Yüksek airdrop avantajı ile de dikkat çeken proje, oyunlardan ve çeşitli oyun içi görevlerden sonra airdrop puanı kazanma şansı tanıyor.

SMOG token 7 günlük fiyat grafiği

Smog token teknik grafiğine bakıldığında son 1 günde yüzde 44’lük bir yükseliş yaşadı. Ek olarak güncel verilere göre SMOG token, 0.165 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum, USDT ve kart ile alınabilen token, son bir haftada yüzde 236 büyüyerek önemli kazanımlar elde etti. Kripto para piyasasındaki yükseliş hareketi ile birlikte olumlu bir piyasa eğrisi oluşturan varlığın işlem hacmindeki yükseliş de dikkat çekiyor. Son 24 saat içinde yüzde 66 artan işlem hacmi yatırımcının varlığa yönelik ilgisinin yükseldiği gösteriyor. Airdrop dağıtımı sonrasında fiyatı yükselecek olan Smog tokeni resmi web sitesinden ziyaret etmek mümkün. 

SMOG Tokeni Satın Al

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin