featured

SHIB fiyat tahmini: ChatGPT 31 Mart’a kadar Shiba Inu fiyatını belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu haberleri: Kripto para piyasası yükselirken meme paralar da büyük kazançlar getiriyor. Özellikle son boğa piyasasında yatırımcı için kârlı bir seçenek olan meme paralar arasında ikinci büyük dijital varlık olarak ele alınan Shiba Inu, çeşitli spekülasyonlar ve fiyat artışları ile gündeme geldi. Ticaret hacmindeki önemli artış ve topluluk desteği ile büyümeye açık olan SHIB, son 10 gün içinde sert bir yükseliş sergiledi. Haftalık fiyat grafiğinde yüzde 181, aylık fiyat grafiğinde ise yüzde 200’ün üzerinde büyüyen varlık, son birkaç gün içinde meme coin sektöründeki hareketle birlikte atağa geçti.

SHIB fiyat artışı ve güncel fiyat analizi

26 Şubat’tan bu yana Shibarium’un zincir üstü aktivitesinde artışla birlikte sürekli bir yükseliş eğilimi içinde olan Shiba Inu’nun fiyatındaki bu değişim analistler ve yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Katman 2 çözümü ile birlikte yükselişe geçen işlem hacmi 4,1 milyara ulaştı ve DOGE gibi popüler meme paraları geride bıraktı. Aynı zamanda sosyal etkileşimi yüzde 1.500 artarak sosyal alanda meme parası artan bir ilgiyle karşı karşıya kaldı.

shiba ınu

Bununla birlikte analistlerin ve yatırımcıların SHIB fiyat tahmini değişti. Özellikle boğa koşusu sırasında hareketlenen meme coin son 24 saate yüzde 27,60 artarak 0.00002661 dolara yükseldi. Aynı süreçte işlem hacminde yüzde 5’lik bir düşüş yaşadı. Aynı zamanda piyasa değerindeki artışla birlikte CoinMarketCap verilerine göre 11. sırada olan Shiba Inu’nun, yeni lansman hazırlıkları ile yıl sonuna kadar önemli artışlar göreceği düşünülüyor.

Shiba Inu ChatGTP fiyat tahmini

OpanAI tarafından geliştirilen sohbet robotu yapay zekâ ChatGTP, son 10 günde önemli bir artış gösteren SHIB fiyatı için yeni bir tahminde bulundu. ChatGPT, gelişmiş teknolojileri ve piyasa hareketlerini analiz ederek mart aynın sonunda meme coinin fiyatındaki hareketleri açıkladı ve yeni fiyat tahminini paylaştı. Detaylara geçmeden önce yapay zekâ sohbet robotunun genel hatlarıyla Shiba Inu fiyatının 2 katına çıkacağını tahmin ettiğini paylaşmakta fayda var.

ChatGPT’nin fiyat tahmininde temkinli davrandığını ve kripto para piyasasının değişken olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu nedenle Shiba Inu gibi meme paraların fiyatlarının tahmin edilmesinin zor olduğunu belirten yapay zeka sohbet robotu, piyasa duyarlılığı ve topluluk desteği gibi belirleyici kriterlere dikkat çekti. Çeşitli makro ve mikro etkileri dikkate alarak ekonomik göstergeleri değerlendirerek karmaşık algoritmalar uygulayan ChatGPT 31 Mart 2024 tarihini işaret etti.

Bu aynı sonuna kadar SHIB fiyatında 2 kat artış öngörüyoruz, diyen sohbet robotu ayrıca ekledi:

“Geçmiş veriler, piyasa duyarlılığı ve Shiba Inu ekosistemindeki iç gelişmeler göz önüne alındığında, yatırımcılar bu kazançlara tanık olabilir.”

ChatGPT’nin öngörüsü, meme coinin fiyatının ortalama 0,00005070 doların üzerine çıkacağı açıklanıyor. Fiyat tahminin yanında kripto para piyasasındaki genel yükseliş eğilimiyle artan güven ve iyimserlik, blok zincir alanında artan gelişmeler, piyasa duyarlılığı ve Bitcoin yarılanması gibi etkenler kripto paralar yönelik gelecek fiyat tahminlerini yükseltiyor.

Ayrıca Okuyunuz: “Meme coin coşkusu sürüyor! Boğa koşusunda yüzde 100’den fazla kâr eden meme paralar” 

Son olarak ChatGPT’ye DOGE ve SHIB arasındaki rekabet sorulduğunda sohbet robotu, bu durum hakkında tahminde bulunmayacağını belirtti. Verilere dayalı olarak çeşitli tahminlerde bulunan aracın finansal bir danışman olmadığını hatırlatmak gerekir. Mart ayının sonuna doğru ChatGPT’nin tahmini doğrultusunda Shiba Inu fiyatının nasıl hareket edeceği izlenebilir, fakat yatırımcıların yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları ve kendi risk yönetimlerini belirlemeleri önerilir.

Kripto paralar şu anki boğa koşusu sırasında önemli fiyat artışları yaşarken ön satış aşamasında olan yeni dijital varlıklar da dikkat çekiyor. En iyi ön satışlardan biri olan ve yeni çıkış yapmaya hazırlan Scotty AI tokeni, gelişmiş yapay zekâ desteği ile akıllı çözümler sunuyor ve bu sayede varlık piyasada önemli bir rol oynayabilir.

Yapay zekâ desteği ile büyüyen yeni bir token: Scotty AI

Henüz ön satış aşamasında olan bir proje olarak tanıtılan Scotty AI, gelişmiş yapay zeka desteği ile kripto para piyasasında hız ve güvenlik alanlarındaki açıklara çözüm sunuyor. En güncel AI teknolojileri ile oluşturulan varlık, her işlemde yalnızca hızlı olmakla kalmıyor aynı zamanda güvenlik açıklarını görerek daha güvenilir bir ekosistem oluşturmaya destek oluyor. Blockchain iç işleyişi konusunda her daim güncelliğini koruyarak en güncel sorunlar ile baş eden varlık, insanların gözünden kaçabilecek karmaşık kodları çözerek kripto sektörünün koruyucu görevini üstelenir.

Scotty AI satın al

Scotty the AI Tokenomik

Varlığa yönelik fiyat bilgilerine bakıldığında 0,0068 dolardan işleme sunulduğu görülüyor. Ön satış sonrasında fiyatında yükselmeyle birlikte değer kazanacak olan Scotty AI tokeni kendi resmi web sitesi üzerinden cüzdan bağlayarak satın alınır. Şu anda 10. etapta olan proje, topladığı muazzam birikim ile yatırımcının ilgisini çekiyor. Listelenmeden önce düşük fiyata alınabilecek olan token; ETH, USDT ve Kart ile satın alınabilir.

Scotty AI satın al

timestabloid

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin