Taklimakan Network
Taklimakan Network

Bir fikir platformundan çok daha fazlası: Taklimakan Network gücünü ICOBox ile birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüccarlar ve yatırımcılar için bir ekosistem yaratmak adına yola çıkan Singapur merkezli Taklimakan Network, gücünü ICOBox ile birleştirdiğini açıkladı.

Singapur merkezli Taklimakan Network, kripto para yatırımcıları, analistleri ve meraklılarını herhangi bir uzmanlık seviyesinde bağlamayı, teçhiz etmeyi ve eğitmeyi amaçlayan bir ticaret platformu.

Finitech’le ilgilenen ve kripto para ticareti yapan herkesi tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen Taklimakan; ticaret ve eğitim kaynakları, uzman tavsiyesi ve başarılı olmak için ihtiyaç duydukları verileri sağlayacak bir kaynak olarak faaliyet gösterecek.

Web sitesi ve mobil uygulama olarak hizmet verecek olan platform, bilgilerini paylaşan profesyonellere kendi ekosistemiyle kazanç sağlarken piyasaya yeni katılanlara bu endüstriye ısınma fırsatı veriyor.

Taklimakan Network çok yönlü bir platform olacak

Taklimakan’ın hizmetleri arasında ticaret araçları, yatırım havuzları, analiz, eğitim materyalleri ve kullanıcılara yönelik tahminler yer alıyor.

Ticaret araçları; ticaret sinyallerini, stratejileri ve kullanıcıların bilinçli kripto para ticareti ve satın alımı yapmasına yardımcı olmak için profesyonel tüccar tavsiyelerini içerecek. Yatırım havuzları ise deneyimli yöneticiler tarafından yaratılan ve tüm üyeler tarafından kullanıma sunulacak kullanıcı oyları ve derecelendirmeleri ile seçilen portföylerdir. Bunun yanında, kripto para piyasasının analitik incelemeleri ve uzmanlar tarafından hazırlanan Blockchain projelerinden gelen raporlar da platform üzerinden sunulacak.

Analistler, kripto para birimleri hakkındaki görüşlerini ve Blockchain girişimlerine ilişkin raporları yatırımcılar ve diğer platform kullanıcılarıyla paylaşarak ticari faydalar elde edebilecek. Açık platform söyleminin diğer bir biçimi, çoklu tahminler olacak. Burada, kripto para borsalarıyla ilgili konular ve trendler hakkındaki kullanıcı yanıtları ve oyları, piyasa davranışını tahmin etmek için kullanılacak.

Blockchain, platformda çok önemli bir paya sahip

Bütün bunlara ek olarak, bir Blockchain teknoloji bilgi veritabanı mevcut olacak. Platform; açık kaynak kodlu kitaplar ve makaleler gibi, kripto paralara yeni başlayanlar ve uzmanlar için eğitici materyallerden oluşacak. Platform katılımcıları bu materyaller ile bilgilenebilir ve materyallere katkıda bulunabilirler. Tüm bu araçlar, işlevler ve benzersiz özellikler, kullanıcıların kripto para yatırımlarında ve ticaretinde daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olacaktır.

Platformun kurucu ortaklarından Rashid Yussup, konuyla ilgili şunları söyledi:

Taklimakan ile, tüccarlar ve yatırımcılar için bir ekosistem yaratmak için yola çıktık. Network, tüccarların görüşlerini, fikirlerini ve tahminlerini abonelerle paylaşma avantajını sağlıyor. Geniş bir uzmanlık bilgisi, kullanıcıların parmaklarının uçlarında olacak. Gerçekten mükemmel. Gelecekteki ICO için ve tüm kripto topluluğunun katılımından ötürü heyecanlıyız.

ICOBox’ın kurucu ortağı Mike Raitsyn ise şu sözleri sarfetti:

Taklimakan Network, yalnızca hayal edebildiğimiz yollarla bireyler ve endüstri uzmanları için sinerji oluşturacak ve işbirliği yapacak bir alan sağlayacaktır. ICOBox olarak, Taklimakan Network ile çalışmaktan ötürü çok heyecanlıyız.

ICO baharda

ICOBox’ın araçlarıyla donatılmış olan Taklimakan, baharda başlatmayı planladığı ICO’ya hazırlanıyor. Taklimakan Token (TKLN), uzman ve analist hizmetleri, portföy yöneticileri, diğer ücretli hizmetler ve kullanıcı ödülleri için kullanılacak.

Daha fazla bilgi için Taklimakan Network web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin