Sheri Kaiserman Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi
Sheri Kaiserman Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi kuruyor

Sheri Kaiserman Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sheri Kaiserman Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi kuruyor. Bloomberg’in bildirdiğine göre, 20 Mart’ta  Wedbush Securities Inc’in eski başkanı olan Sheri Kaiserman bir Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi kurmak için şirketten ayrıldı.

Sheri Kaiserman finans dünyasında bir Bitcoin öncüsü olarak görülüyor

Sheri Kaiserman, geleneksel finans dünyasında bir Bitcoin öncüsü olarak görülüyor. 2013 yılında Bitcoin’in (BTC) banka analiz raporunu onaylayan ilk kişi. Wedbush Securities Inc. özel finans hizmeti sunan bir yatırım şirketi. Sheri Kaiserman’da yatırım şirketinde hisse senedi pozisyonları departmanında görev yapıyordu. 2014 yılında Wedbush Securities, dijital cüzdan kullanmaya başladı. Şirket müşterilerin BTC’de ödeme yapabilmeleri için 2014 yılında Coinbase’in hizmetlerinden yararlanmaya başladı.

“Aman tanrım, bu yeni bir dünya.”

Bloomberg ile yaptığı bir röportajda Sheri Kaiserman, “aracıları aradan çıkarma kabiliyeti” nedeniyle Blockchain’e ilgi duyduğunu söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Aman tanrım, bu yeni bir dünya.

Sheri Kaiserman, 18 yıllık çalışma hayatından sonra Wedbush Securities Inc’i geride bıraktı. Maco.la Management adında bir Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketini kurdu. Sheri Kaiserman’ın yeni Blockchain yatırım fonu olan Maco.la Management, Strome Management Investment’ın öncülüğünde 6 milyon dolarlık bir fon sağladı ve basın bültenlerine göre toplamda 40 milyon dolarlık bir artış hedefine ulaştı. Kripto dostu Silvergate Bank’ın holding şirketide dahil olmak üzere şirkete üç farklı yatırım yapıldı.

“Şirket Blockchain teknolojisi ile işlerini optimize etmek ve hızlandırmak isteyen yenilikçi girişimlere yatırım yapacak.”

Şirketin beş kurucu ortağından ikisi kadın olan danışmanlık şirketi ve sermayesi hakkında Sheri Kaiserman şunları söyledi:

Şirket sermaye ve kaynaklarıyla blok zincirleme teknolojisi ile işlerini optimize etmek ve hızlandırmak isteyen yenilikçi girişimlere yatırım yapacak.

Maco.la’nın CEO’su Ron Reed konuya yönelik şunları söyledi:

Blockchain gelişmekte olan bir endüstri, sermaye eksikliği, yaşayabilir teknolojiler ve yetenekler olduğu için Maco.la’nın danışmanlık işleriyle uğraşmaya çalıştığı bir problem. Şirketin temel görevi gelişmekte olan, Blockchain etkin şirketler ile işbirlikçi olmak, minimum canlı ürünleri ve blok zincir teknolojisini iş modellerine tanıtmak isteyen yerleşik şirketlerin yanı sıra, onları geliştirmek ve hızlandırmak.

Sheri Kaiserman Blockchain yatırım fonu ve danışmanlık şirketi SEC ile çalışacak

Şirketin basın açıklamasında, fonun liderlik ekibinin Sheri Kaiserman’ın olumlu baktığı ve kripto endüstrisi için düzenlemelere açıklık getiren ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile çalışacağına da dikkat çekiliyor. Maco.la’nın işinin SEC menkul kıymet yönetmeliğine uygun olduğundan emin olmak için fonun bir menkul kıymet avukatını elinde tuttuğu da biliniyor. Sheri Kaiserman bu konuda şu açıklamaları yaptı:

Düzenleme herkesi korkuturken, alan için onaylama yaratacak. ABD’de en azından düzenleyiciler dürtüsel değiller.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, birçok dijital varlığın menkul kıymet olduğuna inandığını, bunun da SEC onaylı pazarlarda işlem görmesiyle sınırlı kalacağını belirtiyor. SEC şu anda bir kripto para birimi araştırması yürütüyor ve kripto para birimleriyle ilişkili yaklaşık 100 adet hedge fonunu inceliyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin