Aktif Bitcoin cüzdanı sayısı düşüyor.
Aktif Bitcoin cüzdanı sayısı düşüyor.

SBI, hardware cüzdan üreticisi olan CoolBitX’in %40’ını satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finansal hizmetler grubu SBI Holdings,Tayvanlı kripto para donanım cüzdan üreticisi olan CoolBitX’in %40’ını satın aldı.

Finans devi SBI’nin CoolBitX’in neredeyse yarısını satın alması ile beraber hem kripto para hem de Blockchain endüstrisine olan yakınlığını göstermiş oldu.

CoolBitX şirketinin şu an birinci markası CoolWallet. CoolWallet, bluetooth ile cihazlarla iletişim kuran kredi kartına benzer bir donanım cüzdan.

SBI aynı zamanda Ripple teknolojisini test ediyor

Şirket halihazırda, yaklaşık 60 bankanın yer aldığı diğer büyük girişimde Ripple teknolojisinin toplu bir şekilde test edilmesine öncülük ediyor.

Denemenin bir katılımcısı olan Güney Kore Woori Bankası, bu yılın sonuna kadar Ripple merkezli havale işlemlerini hayata geçirme niyetinde olduğunu açıkladı.

Şirket, 27 Şubat tarihli açıklamasında güvenlik önlelerini artırma gerekçesiyle,kendi kripto para borsası açma işlemlerini ertelemişti.

Şirket yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Şirket içinde kapsamlı risk yönetiminin yanı sıra dış şirketlerin ileri teknolojilerini de yakalayarak güvenlik özelikleri arıyor ve müşteri varlıklarının korunmasını en önemli öncelik olarak görüyoruz. Gelecekte, CoolBitX’in teknolojisini kullanırken,güvenlik düzeyini artırmayı hedefliyoruz.”

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin