Ünlü analist: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”
Ünlü analist: “Ripple, çok yakında 50x yapacak!”

Ripple’ı destekleyen bir banka daha! Bu Ripple fiyatını nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’in küresel banka ve ödeme sağlayıcıları ağı Ripple’ı destekleyen yeni bir üyeye sahip. Pazartesi yapılan açıklamaya göre, Umman merkezli bir finansal yatırım yönetim şirketi olan BankDhofar, RippleNet’e katıldı. BankDhofar, Ripple‘in Blockchain teknolojisini kullanarak küresel sınır ötesi ödemeler sağlamasına olanak tanıdığını belirtiyor.

Ripple’ı destekleyen BankDhofar, sınır ötesi ödemelerde Ripple teknolojisini kullanacak

Böylelikle hareket, BankDhofar’ı Orta Doğu’daki erken bir bloklaşma hamlesi arasında bulduğu en son hareket. BankDhofar, bu yılın başlarında bankacılık sektörü için Blockchain çözümlerini araştırmak üzere Şubat 2017’de başlatılan 27 bankadan oluşan bir konsorsiyum olan Bankchain’e katıldı. BankDhofar’ın Bilişim Kurulu Başkanı Dr. Tarık Taha konuya yönelik şunları söyledi:

Bununla birlikte, ödemelerde güvenli sınır ötesi para transferlerini saniyeler içinde, bir sıkıntı olmadan sağlayabiliriz.

Banka bu yeni adımla birlikte, yenilikçi ürünler üretmeyi amaçlamakta

Özellikle BankDhofar, hangi Ripple ürünlerinin bu faydalara dokunmak istediğini ve XRP kripto parasının kullanıldığı açık kaynak kod tabanı olan XRP Ledger’ı kullanıp kullanmayacağını belirtmedi. Ancak RippleNet Blockchain ağına olan bu yeni giriş, BankDhofar’ın Together 2020 adındaki Körfez bölgesindeki bankanın liderliğini hedefleyen daha büyük bir çabanın bir parçası.

Banka bu yeni adımla birlikte, yenilikçi ürünler üretmeyi, müşterilerine en iyi müşteri deneyimini ve özel hizmetleri sunmayı amaçlıyor. Bu girişimin, BankDhofar’ın, müşterilerinin deneyimini iyileştirme stratejisinin temelinde dijital teknoloji ve yeniliği öne çıkaran sürekli dönüşüm planının bir parçasını oluşturduğu belirtiliyor. Bu durumun son dönemde yeni anlaşmalarla popülaritesini hiç yitirmeyen Ripple fiyatlarına olumlu yansıması bekleniyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin