ripple finansal kurum
Ripple finansal kurum anlaşmaları artarak devam ediyor

Ripple finansal kurum anlaşmaları artarak devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, finansal kurum anlaşmaları kapsamında yaptığı son ortaklık anlaşması Umman’ın ilk bankası olan BankDhofar oldu. İşbirliği sürecine girilecek olan BankDhofar, Umman’ın ilk bankası ünvanına sahip olmakla birlikte Blockchain çözümleri üzerine çalışan bir finans kuruluştur. BankDhofar yöneticilerinden Dr. Tarık Taha konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Umman’daki ilk banka olan BankDhofar, 100’den fazla üye bankanın ve diğer mali kurumların katıldığı ve geçiş yaptığı anında ödeme işlemleri için Blockchain’den faydalanmaktır.

Bankanın yaptığı bu kalkınma projesi, BankDhofar’ın bankanın tüketici sadakatini güçlendirmek ve özellikle düzenli olarak denizaşırı ülkelerden yapılan para transferlerinin genel üretkenliğini arttırma amacıyla yapılmıştır. Yapılan bu yeni anlaşma ise bankanın ana Blockchain konsorsiyumu olan BankChain’e katılımından yaklaşık bir sene sonra gerçekleştiğini görüyoruz.

Banka, bu anlaşmayı kullanacakları olan teknoloji ile yapılacak olan transferlerin daha şeffaf ve çok daha hızlı olmasına inandıkları için yaptıklarını açıklıyorlar.

Ripple, platformun dengeli bir şekilde gelişmesi için sürekli olarak en güçlü ayağını oluşturuyor. Asya ve Avrupa’da, Ripple’ın xVia öğesinin Blockchain düzeninde desteklenen kısımları kontrol etmek için kullanılacak beş ortaklık anlaşması açıklandı. Bu ortaklıklar, RationalFX (U.K.), Exchange4Free (U.K.), FairFX (U.K.), UniPAY (Gürcistan) ve MoneyMatch (Malezya)

Finansal kurum anlaşmaları konusunda oldukça atak olan Ripple’ın coini yükselme trendinde mola verdi

Bu arada Ripple, bir süredir birçok kripto para HODL’lerin akıllarında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta, coin piyasada 0.80 ile 0.927 dolar arasında değişen bir dalgalanma içince bulunuyordu.

Ripple’ın güncel fiyat hareketlerini incelediğimizde ise, coinin 1 dolara giden yolculuğunda 0,925 dolar civarında güçlü bir dirençle karşılaştığını gördük. Bu yükseliş trendi önemli destek noktası olan 0,9 dolarda tutunamayınca, bir kırılma yaşandığını da söyleyebiliriz. Sonuç olarak, paritenin şu anda baskı altında olduğu görülüyor. Ve bu baskı devam ederse bir sonraki destek noktası olarak görülen 0,78 dolar seviyesi test edilebilir.

bemysearch

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin