Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor
Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor

Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor. Yetişkinlerin egemen olduğu bir pazarda, çocuklar kripto para alanına giriş noktaları bulmakta zorlandılar. Ancak, Pigzbe gibi şirketler, çocukların paranın geleceği için hazır olduğundan emin olma konusunda gerçek bir güce sahip.

Dünya genelinde, kripto paraları bilmeyen 2,2 milyar çocuk var

Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisine yaklaşan birçok ana akım şirketi ve medya şirketi ile kripto paranın dünyanın dikkatini geçtiği inkar edilemez. Bitcoin kullanıcılarının kullanmayı sevdikleri ortak bir deyiş “Büyük annem Bitcoin kullanıyorken, yaygın bir şekilde kripto paralar bilinmiyordu.” Ancak dünya genelinde, kripto paranın cazibesini ve faydalarını henüz anlayamayan 2,2 milyar çocuk var.

Kripto para birimleri yakın gelecekte benimsenecekse, bugünün çocukları bu inanılmaz yeni teknolojinin nasıl kullanılacağını anlamaya ihtiyaç duyacak. Pigzbe, çocuklara odaklanan yeni bir Blockchain uygulamasıyla, sadece bunu yapmayı umuyor.

Bu uygulamayla çocuklar, paranın geleceğine dair fikir sahibi olacak

Pigzbe, kripto para birimleri ve ilgili teknolojiler konusunda çocukların dikkatlerini çekmek ümidiyle interaktif bir uygulama boyunca çalışan çocuk dostu bir kripto para birimi donanım cüzdanı kullanır. Kullanılan donanım cüzdanı, Piggy Bankası’nın klasik konseptini kullanan bir girişim.

Pembe Pigzbe”yi kullanarak -Pigzbe ekibi bunu kullanmayı seviyor- çocuklar, paranın geleceğine dair fikir sahibi olarak temel ekonomik değerleri öğrenmeye başlayabilir.

Pigzbe şirketi uygulamada Wollo tokenini kullanmakta

Pigzbe whitepaper şu şekilde tanıtılıyor:

Pigzbe’yi, çocuklara para kazanma, kaydetme ve parayı heyecan verici ve tehdit edici olmayan bir şekilde yönetme prensiplerini öğretirken, onlara kripto dünyasına bir giriş noktası sağlamada ebeveynleri desteklemek için bir araç olarak düşünün. Çocukların Piggy Bank’ın bu yeni iterasyonu ile oynamasına izin vererek, Pigzbe çocukların kendi hamurlarını yuvarlamaya başladıkları anda gerekli olacak temel para ilkelerini anlamaya başlayacağını umuyor.

Donanım cüzdanı ve uygulaması ile birlikte Pigzbe, fiziksel nakit için bir yedek olarak yıldız tabanlı token olan Wollo’yu kullanmakta.

Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor
Pigzbe şirketi çocuklar için kripto para uygulaması geliştiriyor

Pigzbe şirketi alt sektörüyle aile dostu kripto para uygulamaları yaratıyor

Pigzbe, çocukları ve aileleri, Wollo’yu Pigzbe ekosisteminde finansal bir etkileşim yöntemi olarak kullanmaya teşvik eder. Çocuklara ev işleri için para ödüyor ya da ödenek dağıtıyor. Pigzbe kendini, anne babaların kripto paraları çocuklarına tanıtabildiği bir yol olarak gösteriyor.

Genç yaşta finansal ve ekonomik eğitimin önemi göz ardı edilemez. Günümüzde çok fazla insan finansal konularla mücadele ediyor. Bunun bir kısmı, hiç bir zaman temel finansal okuryazarlık öğretilmediğinden kaynaklanıyor. Pigzbe kendi alt sektörüyle aile dostu kripto para uygulamaları yaratıyor. Bunu yaparken, bu sorunu eğlenceli, anlaşılması kolay bir şekilde ele alıyor. Pigzbe konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Amacımız kripto paraların dünya çapında bilinirliğini sağlamak. Özellikle de genç nesillerin bu konuda bilgi sahibi olmasını sağlamak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin