Tezos ekibinden Nithin Eapen sektörle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
Tezos ekibinden Nithin Eapen sektörle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Tezos ekibinden Nithin Eapen sektörle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos Commons Vakfı’nın bir ekip üyesi olan ve Arcadia Crypto Ventures’ın Baş Yatırım Sorumlusu Nithin Eapen, Singapur’daki World Blockchain Summit’te konuştu. Tezos’un hikayesinden söz eden Eapen, platformun amacından ve self-amending ledgers teknolojisinden söz etti.

“Self-amending ledgers isteğe göre kendini ayarlayabiliyor.”

Konuşmasına Tezos’u tek cümlede özetleyerek başlayan Eapen, şu ifadeyi kullandı:

Kendini değiştiren bir defter (self-amending ledger), yani toplumun ve insanların istediği şeye göre kendini ayarlayacak bir mekanizmaya sahip.

Tezos’un önemini vurgulayan Eapen, Bitcoin’in insanlığın en büyük inovasyonu olduğuna inandığını ifade etti. Ayrıca Bitcoin’e en büyük sosyo-politik ve ekonomik deney olarak baktığını sözlerine ekledi.

Eapen:

Bitcoin geldi ve merkezi bir üçüncü taraf veya hükümet olmaksızın bir değeri transfer etmemize izin verdi. Bu çok büyük bir şey. Satoshi, bir matematik ya da bilgisayar bilimi problemini, ekonomik bir teşvike çevirdi.

Nithin Eapen: “Çatallar kripto para dünyasının en büyük problemi.”

Konuşmasının devamında Blockchain ve kripto paralarla ilgili sorunları tartışmaya açan Eapen, Ethereum ve Ethereum Classic gibi çatallara ve topluluklardaki farklılıklara işaret etti.

Yatırım uzmanı, şüphe anlarında, bir kararda taraf tutmanın zor olduğunu belirtti. Bu amaçla, bu karar verme problemine bir çözüm olarak, insanların protokolde oy kullanmaları için kendi kendini değiştiren defterlerin yaratıldığından söz etti.

“Tezos self-amending ledgers ile pek çok sorunu çözebilir.”

Ayrıca bu özelliğin ne kadar faydalı olabileceğini de açıkladı. Bitcoin veya Ethereum fark etmeksizin, her iki protokolün de yarattığı etkiler dolayısıyla başarılı ve değerli olduğunu belirtti. Ayrıca şunları söyledi:

Diyelim ki 100 kişiyiz. Bir çatal oluyor ve 20’miz bir yere gidiyor ve 70’imiz ötekinde kalıyor. Değer, daha az sayıda insanın sahip olduğu değer için azalıyor. Eğer aramızda uzlaşmaya varabilirsek ve üzerinde çalışabilirsek o zaman bu bölünme gerçekleşmezdi ve belki de bu daha değerli olurdu.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Tartışmalı Blockchain projesi Tezos PwC tarafından denetlenecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin