Neden Lisk 2018'de 377 dolar seviyelerine ulaşabilir?
Neden Lisk 2018'de 377 dolar seviyelerine ulaşabilir?

Neden Lisk 2018’de 30x yatırım getirisi verebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lisk (LSK), Crypti olarak bilinen bir kripto projesinin popüler forkudur. Lisk’in iddialı kurucusu Max Koredk şimdi akıllı sözleşmeler için kullanıcı dostu bir Blockchain yaratma vizyonu ile forklu versiyona öncülük ediyor ve Dapp development.Lisk 2016’da hayata geçirildi. Aynı yıl Microsoft, Microsoft Azure Hizmeti’yle ilgili yardım için projeyle işbirliği yaptı. Lisk kısa bir süre önce en üst 20 ligdeki yerini kaybetti. Ancak Lisk muazzam potansiyeli olan bir kripto para olduğu için bu durumun geçici olduğu düşünülmekte. Peki neden Lisk 2018’de 30x yatırım getirisi verebilir?

Neden Lisk 2018'de 30x yatırım getirisi verebilir?
Neden Lisk 2018’de 30x yatırım getirisi verebilir?

Lisk’i Ethereum gibi rakiplerinden ayıran şey, yan zincirleri kullanması

Lisk’in temel amacı, teknoloji olmayan girişimcilerin bile, Lisk platformunun üstünde kendi merkezi olmayan uygulamalarını oluşturmalarını sağlamak. Arayüz son derece kullanıcı dostu ve kullanımı çok kolay. Lisk’i Ethereum (ETH) gibi rakiplerinden ayıran şey, yan zincirleri kullanması. Halen sidechainlere çok fazla ihtiyaç duymuyoruz ama Blockchain teknolojisi geliştikçe ve daha fazla Dapps bir Blockchain üzerine inşa edildiğinde, hata olasılığı artacak.

Neden Lisk 2018'de 30x yatırım getirisi verebilir?
Neden Lisk 2018’de 30x yatırım getirisi verebilir?

Ethereum gibi tek bloklu platformlar ile ilgili sorun, Ethereum Blockchain’inde çalışan bir Dapp’in kötü kodlama veya harici saldırılar nedeniyle sorun yaratması halinde, tüm Blockchain’i ve tüm Dapps’leri uzlaştıracak olması. Ethereum geliştiricilerinin ilk olarak Solidity dilini öğrenmeleri gerektiğinden, bunun gerçekleşme ihtimalinin daha da anlamlı olduğunu düşündüğünüzde, bu çok ciddi bir sorun. Yeni bir dile olan ihtiyaç, kendi başına sorunları getirir ve tüm Blockchain tehlikeye girerken Dapp geliştiricilerinin hata yapma olasılığı bile olmayabilir.

Lisk çok popüler bir dil olan JavaScript ile yazıldı

Lisk, her bir Dapp için ana Blockchain operasyonlarını etkilemeyecek bağımsız yan zincirler kullanarak bu problemi ortadan kaldırır. Buna ek olarak, Lisk çok popüler ve yaygın olarak anlaşılmış bir dil olan JavaScript ile yazıldı. Bu, bu dil için zaten bir çok uzman var demektir ve bağımsız Dapps ile ilgili herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, hızlı ve etkili bir düzeltme için dış desteklere güvenebilirler.

Neden Lisk 2018'de 30x yatırım getirisi verebilir?
Neden Lisk 2018’de 30x yatırım getirisi verebilir?

Neden Lisk 2018’de 377 dolar seviyelerine ulaşabilir?

Teknoloji çekici olsa da, bu Lisk’i büyük bir yatırım yapan şey değil. Lisk şu anda haftalık logaritmik grafikte, LSK/USD’de kanalın alt kısmında işlem görmekte. Lisk 2017’de olduğu gibi aynı büyümeyi takip ederse, fiyat 2018’in sonundan önce 377 dolara ulaşabilir. Bu, Lisk gibi nispeten güvenli bir yatırımda çarpıcı bir 30x dönüş anlamına gelir. Bu aynı zamanda şu anda piyasadaki en iyi risk/ödül yatırımını Lisk astronomik kazanç potansiyeli ile yapmakta. Kripto paralı olan şey Lisk gibi en büyük kazanımlar, en büyük zaman zarfında, büyük uzun mumlar şeklinde yapılır. Böyle çarpıcı bir mitingin katalizörünü tahmin etmek zor ama Lisk kaybettiğini geri kazandığı için akıllı sözleşmeler alanında bir çok kripto para için oyunu gerçekten değiştirecek olan Lisk’in SDK lansmanı olacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin