Monero (XMR) ve Dash fiyat analizi: Beklenen yön, önemli noktalar ve kritik seviyeler
Monero (XMR) ve Dash fiyat analizi: Beklenen yön, önemli noktalar ve kritik seviyeler

MoneroV hard forku 6 hafta ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero için beklenen fork MoneroV için yeni bir açıklama geldi. Açıklamada fork’un 6 hafta ertelendiği belirtildi.

Hard forklar kripto para piyasalarında beklenen olaylardır. Genellikle kripto para sahipleri için bulunmaz fırsat olarak gözükür. Çünkü bu dönemler yaklaştıkça, fork olacak kripto para değeri oldukça yükselir.

Blog yazısında belirtilene göre MoneroV ekibi, fork tarihinin 30 Nisan civarında 1564965 numaralı bloğa erteleneceğini belirtti. Kullanıcılar, ticaret platformları ve büyük madencilik havuzları tarafından gelen artan talep ve artan beklentiler yüzünden bu ertelenmenin yaşandı belirtildi.

XMR sahiplerine air drop’u kolaylaştırmak için, kripto para borsalarının MoneroV veya XMV’yi listelemesi zaman alacağını belirtildi. Kripto borsalar, hard forkları destekledikçe hem Monero hem MoneroV değer kazanacak ve yatırımcı sayısı artacaktır.

MoneroV ekibi hard forku erteleyerek daha sağlam bir şekilde piyasaya girmek istiyorlar

Ayrıca, Mart ayında Monero’nun kendi yazılım güncellemeleri konusunda bazı karışıklıklar oldu. Aynı zamanda hard forkun ertelenmesi Blockchain’e de yardımcı olur. Çünkü madencilik havuzları da olaya hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Bu da XMV’nin forktan daha karlı ve sağlam çıkmasını sağlar.

Gönderi ayrıca yerel olarak Monero’nun depolanmasında bazı zorluklardan bahsetti ve bu gecikme, daha fazla kullanıcının XMV’lerini hazırlamalarını ve hazırlayabilmelerini sağlayacak.

Ekip ayrıca fork yaklaştıkça ortaya çıkacak olası dolandırıcılık ve kimlik avı girişimleri konusunda da uyardı ve şunları söyledi:

“MoneroV’un airdrop’u için herhangi bir form doldurmanızı ya da web sitesine kaydolmanızı asla istemeyiz. Oluşturulacak olan XMV coinleri, XMR paralarının anlık görüntüsünün tutulduğu sırada cüzdanlara kopyalanması ile olacaktır. Biz hiçbir zaman sizden bir ödeme talep etmeyiz. Özel anahtarlarınızı hiçbir zaman bir web sitesine, kapalı kaynaklı yazılıma, Google formuna veya resmi açık kaynaklı MoneroV GUI cüzdanı dışındaki herhangi bir yere eklememelisiniz.”

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin