featured
Litvanya global Blockchain endüstrisi için köprü haline gelecek.

Litvanya global Blockchain endüstrisi için AB geçidi olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litvanya global Blockchain endüstrisi için çok önemli olan Avrupa’nın ilk uluslararası Blockchain Merkezi’ni açtı.

Litvanya global Blockchain endüstrisi ortak noktası haline gelecek

Bu yeni merkez, Avrupa’nın, Avustralya, Çin, Kanada, İngiltere, Belçika, Danimarka, Gürcistan, Cebelitarık, Ukrayna, İsrail ve Letonya’daki ortak Blockchain Merkezleri ile bağlantı kurmasına yardımcı olacak.

Lansman, Blockchain’in geleceği üzerine çeşitli üst düzey tartışmaları içeren birkaç kurumun temsilcileri ve Blockchain Vilnius’un kurucusu olan Virginijus Sinkevičius ile gerçekleşti.

Katılımcılar, Avrupalılar ve geleneksel kurumları arasında güven kurmanın yollarını içeren konuları tartıştılar.

Tartışmanın ana konularından biri de güvenlik sorunları için çözümler ve Blockchain’i ticaret için uygun fiyatlı hale getirmek için atılabilecek adımlardı.

”Sektördeki potansiyel çok büyük.”

Merkezi açan Vilnius’un kurucusu Sinkevičius imza töreni sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dünyadaki entelektüel merkezlerden uzmanlar kripto paraların gelişimi alanındaki çeşitli senaryoları öngörüyorlar ancak Blockchain sadece kripto paralar ile ilgili değil. Blockchain teknolojisi halen birçok işletme ve kamu yönetimi sektörü tarafından benimseniyor. Potansiyel çok büyük. Litvanya, küresel Blockchain endüstrisinde önemli bir bağlantı haline gelmeli.

Melbourne’da ilk Blockchain Merkezi kurulduktan dört yıl sonra, Blockchain Centre Melbourne Genel Direktörü ve CEO’su Martin Davidson: ”Litvanya, büyüyen uluslararası ağına doğal bir uyum sağlamıştır. Dünyanın en son Blockchain teknolojisinin konsepti ve uygulaması için yükselen bölge olmuştur.” dedi.

Blockchain Centre Vilnius, kamu ve özel sektörlerde güvenilir bir ağ kurmak için bir platform oluşturuyor. Ayrıca Blockchain’i ve kripto paraları benimsemeyi hızlandırıyor.

Neweurope

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin