Kripto para borsası Bitfinex, SegWit'i kabul ediyor Coinbase tarifeleri açıkladı
Kripto para borsası Bitfinex, SegWit'i kabul ediyor Coinbase tarifeleri açıkladı

Kripto para borsası Bitfinex, SegWit’i kabul ediyor: Coinbase tarifeleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitfinex, SegWit’i kabul ediyor

Ağ çapında SegWit’in benimsenmesi, salı günü bir başka önemli kilometre taşını daha geçti. Çünkü en büyük kripto para borsası Bitfinex, SegWit desteği ekledi ve bir diğeri ise önümüzdeki hafta desteği ekleyeceğini söyledi.

Bitfinex SegWit desteği ekledi

Bitfinex kripto para borsası, SegWit desteği eklediğini duyurdu. Böylece SegWit desteği veren ilk iki platform arasında oldu.

Bitfinex, günlük işlem hacminde düzenli olarak 1 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştiriyor ve bu onu en büyük kripto para borsalarından biri haline getiriyor. Borsacılar, Bitcoin blok zincirinin kendisinde yer almazken, borsalarda önemli miktarda para yatırma ve para çekme işlemi yapıyor.

Şirketin CTO’su Paolo Ardoino, kullanıcılara önemli iyileştirmeler sağlanacağını müjdeledi:

SegWit, kullanıcıları için anında fayda sağlamakla kalmıyor aynı zamanda gelecekteki Bitcoin geliştirmeleri için bir temel oluşturuyor. Bitfinex, SegWit adreslerini destekleyerek, kripto para meraklılarının en yaygın üç endişesini ele alıyor: İşlem ücretleri, işlem hızı ve toplam ağ kapasitesi. Bu uygulama sayesinde, müşterilerimize yüzde 20’ye varan indirimin yanı sıra, şimdikinden daha hızlı bir işlem hızı sağlayabileceğimiz için çok mutluyuz.

Ağustos ayında Bitcoin ağında ilk kez faaliyete geçen SegWit (Segregated Witness), işlemlerin boyutunu küçültür ve iki cephedeki artan işlem ücretleri tehdidine saldırır.

Coinbase, birkaç gün içinde aşamalı SegWit desteği başlatacak

Günün ilerleyen saatlerinde kripto para aracılık şirketi Coinbase, SegWit entegrasyonuna son rötuşlar yapıldığını ve önümüzdeki hafta tamamlamak üzere birkaç gün içinde müşterilere aşamalı bir şekilde SegWit desteği verileceğini açıkladı.

Önümüzdeki günlerde piyasaya sunulacak Bitcoin Core’un 0.16.0 sürümünün nihayet SegWit’e tam destek vereceği açıklandığından, bu duyurular SegWit’in benimsenmesinde önemli bir ilerleme kaydedilmesini sağladı.

CNN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin