IOTA, Porsche ile otomobil endüstrisinde yeni standartlar geliştirecek
IOTA, Porsche ile otomobil endüstrisinde yeni standartlar geliştirecek

IOTA, Porsche ile ortalık kurdu! IOTA topluluğu bu gelişmeyi konuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA’nın Twitter işlemcisi tarafından yapılan en son güncellemeye göre IOTA, Porsche Digital Labs ile Startup Autobahn’ın öngördüğü bir proje olan “Program 4” üzerinde birlikte çalışmak için işbirliği yaptı.

Porsche otomobil endüstrisinde Blockchain teknolojisini kullanacak

Startup Autobahn, Mayıs 2016’da başlatılan yenilikçi bir başlangıç ​​şirketidir. Şirket, Daimler, Plug and Play, Stuttgart Üniversitesi ve Arena2036 tarafından kuruldu. O zamandan beri 9 yeni girişim başlattı ve hareketliliğin inovasyonu ve geleceği ile ilgili çeşitli projeler üzerinde çalıştı. Startup Autobahn, projelerini önümüzdeki Temmuz ayında düzenlenecek olan Expo Day’de sergilemeyi planlıyor.

Kısa bir süre önce Autobahn, akıllı hareketlilik için bir inovasyon platformunda çalışmak üzere IOTA, Porsche ve diğer teknoloji şirketlerini de ekledi. Şubat ayında Porsche otomobil endüstrisinde Blockchain teknolojisinin uygulamasını test ediyordu. Blockchain teknolojisi güvenli bir ağ sunar ve araç yetkilerini artırır.

IOTA, veri veya işlem boyutuna bakılmaksızın ücretsiz işlemler sunar

IOTA, IoT (Nesnelerin İnterneti) temelli teknolojiler arasında güvenli ödeme ve iletişim sağlayan açık kaynaklı dağıtılmış bir defteri çalıştıran yenilikçi bir şirket. IOTA, Blockchain yerine DAG’yi kullanarak, onu üstel olarak bilinen bir yöntem haline getirdi. IOTA, veri veya işlem boyutuna bakılmaksızın ücretsiz işlemler sunar.

IOTA’nın tokeni MIOTA, Coinmarketcap’ta 9. Sırada yer alıyor. IOTA, 6,6 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olup, 113 milyon dolarlık bir dolaşım tedarik hacmine sahip. Yazı tarihi itibariyle işlem fiyatı 2,35 dolar seviyesinde kalıyor. Fiyatlar son 24 saatte %0,62 oranında düştü.

IOTA, Porsche ile otomobil endüstrisinde yeni standartlar geliştirecek

3 Mayıs’ta MIOTA son dört ayın en yüksek seviyesi olan 2,65 dolara ulaştı. Para birimi için piyasa değeri o dönemde 7,3 milyar dolara ulaştı. Bir hafta pozitif büyümeden sonra, MIOTA pazarı son bir saat içinde %0,7 düştü. Slade isimli bir kripto para yatırımcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

IOTA devrimci bir ideoloji. Sadece birkaç teknoloji şirketi, yeniliği ve geleceği gerçekten önemsiyor. Bu insanların parlak fikirleri var. Bu fikirlerin bir kısmı zaten uygulamaya konuldu. Ted konuşmasını hatırlıyorum.

Bir sosyal medya aktivisti olan Van Hell-sling konuya yönelik şunları söyledi:

Porsche ve IOTA birlikte çalışıyorlar, otomobil endüstrisi yeni standartlar geliştiriyor, sanırım.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin