İngiltere'de Blockchain hakkındaki işe alımlar büyük artış gösteriyor.
İngiltere'de Blockchain hakkındaki işe alımlar büyük artış gösteriyor.

İngiltere’de Blockchain hakkındaki işe alımlar muhteşem artış yaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’de Blockchain hakkındaki işe alımlar yeni iş verilerine göre, Bitcoin‘in yükselen fiyatı ile birlikte büyük bir artış yaşandı.

İngiltere’de Blockchain hakkındaki işe alımlar üç kat artış yaşadı

Blockchain işleri, Aralık 2017’de milyon başına 83 iş ilanına yani bir önceki yılın aynı ayındaki milyonda 26’nın üç katına çıktı.

Aralık 2016’da milyon kişi başına 8.8 olan işle ilgilenen aday sayısı, Aralık 2017’de milyon kişi başına 73.1’e yükseldi.

Rakamları açıklayan Indeed firmasının İngiltere direktörü şöyle konuştu:

Rakamlar, aramaların sayısının mütevazi olmasıyla birlikte, şirketlerin giderek bu yeni teknolojiye odaklanmak için uzman arayışına girdiğini ve iş arayanlara hızlı tepki verdiğini gösteriyor. Bunların uzmanlaşmış roller olduğunu ve doldurulması zor olabileceğini belirtmek gerekiyor. Bununla birlikte, Blockchain, hem iş arayanlar hem de işverenler potansiyelinden faydalanma fırsatı elde ettiğinden kesinlikle izlemeye değer bir alan.

Blockhain ile ilişkili en çok talep gören rol şu an yazılım geliştirici. Onu, işe alma çalışanı ve yazılım mühendisi izliyor. Blockchain uzmanlığı gerektiren roller için ortalama maaş yıllık 30 bin 117 sterlin.

Cityam

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin