Ethereum tabanlı Blockchain dini!
Ethereum tabanlı Blockchain dini!

İnanamayacaksınız ama Ethereum tabanlı Blockchain dini ortaya çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İnanamayacaksınız ama Ethereum tabanlı Blockchain dini ortaya çıktı! Augur’un kurucusu Matt Liston için Blockchain artık tam anlamıyla bir din olarak kabul ediliyor. Matt Liston tüm yasal sıkıntılarına rağmen Liston 0xΩ adıyla kendi dinini çıkarıyor. Bu din merkeziyetsiz olacak. Bu projeye göre tüm raporlar, bağışlar ve onaylar Ethereum platformunda yürütülen akıllı kontratlarla Blockchain teknolojisi üzerinde gerçekleşecek.

Ethereum tabanlı Blockchain dini!

Geçen hafta Matt Liston, New York’taki New Museum’daki Rhizome sanat grubunun ev sahipliği yaptığı bir etkinliğin eşliğinde sahneye çıktı. Bu etkinlikle bir konuşma yapan Matt Liston yeni 0xΩ projesini şu sözlerle anlattı:

0xΩ projesi, inanç çerçevesinin hızlı güncellendiği ve bu dine inanan herkesin üyelik fonksiyonlarına demokratik olarak katıldığı bir yapı oluşturan yeni bir din.

Bu yeni din, dini show ile kamusal ve özel Ethereum anahtarlarıyla kutsandı. Bu etkinlik esnasında Matt Liston, 0xΩ projesini anlatan kutsal kopyaları dağıttı. Bu yeni dine göre katılımcıların ortaya çıkan kutsal metinlerin tanımlama ve onay mekanizmasına katılabileceği belirtiliyor. Matt Liston’un bu proje ile yeni başarılara imza atıp atmayacağını zaman gösterecek.  Ayrıca 0xΩ projesinin etrafında insanları toplayıp toplayamayacağını da ileride göreceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin