G20’nin odak noktası Bitcoin ve kripto paralar
G20’nin odak noktası Bitcoin ve kripto paralar

G20’nin odak noktası Bitcoin ve kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

G20 üyesi ülkeler Haziran ayında Bitcoin ve kripto para birimleri düzenlemeleri üzerinde görüşmek üzere bir araya gelecek. G20’nin daha önce de bildirdiğimiz üzere odak noktası suç faaliyetleriyle mücadele etmek için kullanılan kripto para birimi borsalarındaki kullanıcı tanımlaması.

G20 üyesi ülkeler, Bitcoin ve kripto paraları düzenlemek istiyor

Haziran 2019’da G20 zirvesinde, üye ülkelerin merkez bankası başkanı ve finans üyeleri bir araya gelecek. G20 üyesi ülkeler, kara para aklama (AML) ve bunun yanı sıra terörle mücadele konusundaki yeni tedbirleri görüşmeyi planlıyor. Haziran ayındaki oturuma ilişkin rapor 4 Nisan’da yayımlandı ve oturuma G20 üyesi ülkelerin merkez bankası başkanları katılacak.

Toplantının gündemi, terör ve kara para aklama ile mücadeleye yönelik dijital varlıkların kullanımını önleyen yeni bir kripto çerçevesini anlamak ve geliştirmek. Üye ülkeler, borsaların çoğunda kripto kullanıcılarının tanımlanması için çağrı yaparak platformlarda anonimliğin önlenmesini hedeflemeyi amaçlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin