eos coinbase
EOS Coinbase borsasının kurtarıcısı olabilir mi?

EOS Coinbase borsasının kurtarıcısı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Coinbase’e eklenme potansiyeli olan kripto para EOS hakkında oldukça fazla söylenti bulunuyor. Ve EOS Coinbase borsası ilişkisi her geçen daha fazla konuşuluyor. Bu söylentiler ve yapılan haberler ise aşağıda açıklamaya çalıştığımız 3 farklı düşünce altında toplanıyor.

Ripple’ın köşesine çekilmesi EOS’un gelişmesine neden oluyor

EOS, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Ripple’in ardından en büyük kripto para birimlerinden biri olarak bulunuyor. Ripple ise üç ayrı sebepten ötürü Coinbase borsasına kabul edilmiyor. Ripple’ın Coinbase’de yeniden listelenmesi için yaklaşık 100 milyon dolar civarında yaptığı ödeme teklifi bile, Bitcoin ve diğer kripto paralara yakın zamanda katılmasını sağlayacak gibi durmuyor.

Pekâlâ, Coinbase büyümeye ve genişlemeye devam etmek istiyorsa (ki tüm raporlar bunu gösteriyor), listeleyeceği bir sonraki muhtemel kripto hangisi olacak? EOS gibi bir kripto varlığı listelememek, büyük miktarda parayı kaçırmakla eş değer gibi görünüyor. EOS’un şu anda her gün 1 milyar dolardan fazla işlem hacmi yapması göz önüne alınırsa bu durum daha net anlaşılabilir. Coinbase ise geçtiğimiz günlerde kendisine 8 milyar dolar değer biçti. Ve bu iddialı değerlemeyi devam ettirebilmek için, yeni gelir kaynaklarına oldukça ihtiyaçları var.

EOS sonunda MainNet lansmanını yaptı

Bu lansman, EOS’un artık Ethereum’a bağlı olmayacağı anlamına geliyor. Coin böylece kendi kodlarını ve benzersiz bir ağı işleme alabilecek. Kendi ana ağına geçmesi ise EOS’u kripto para yatırımcıları gözünde daha değerli hale getirdi. Ve lansman haberi duyurulduğunda EOS’un fiyatının yükseldiğine şahit olduk. Bu, EOS’un CoinBase için içerdiği riskin çarpıcı bir şekilde düştüğünün göstergesi olabilir.

EOS Coinbase borsasının büyüyen rekabette en güçlü silahlarından biri olabilir

Robinhood, son zamanlarda büyük miktarda kullanıcı, medya ilgisi ve bir Rus firmasından aldığı 350 milyon dolar değerindeki yatırım fonu ile Coinbase’e rakip bir kripto para borsası uygulaması olarak duruyor. Robinhood’un 5,6 milyar dolarlık bir değerleme, yüzde 0’lık işlem ücretleri ve 16’dan fazla para birimi içermesi gibi özellikleri ise Coinbase müşterisi olan kripto para yatırımcılarının oldukça aklını çelişiyor. Belki de Coinbase’in rekabete kaldığı yerden tekrar devam etmesinin tek yolu, kendilerini bir şekilde farklılaştırmaktır. Bunu, yeni kripto paralar ekleyerek (örneğin: EOS’a erişim sunma), kullanıcıların kendisinde işlem yapmaya devam etmesini sağlamak ve aldığı komisyonların hakkını vermek olarak sayabiliriz.

Henüz EOS’un Coinbase’de listelenme konusu netlik kazanmasa da dünyanın en büyük borsasına dahil edilme nedenleri her geçen artıyor gibi görünüyor. Konu hakkında gelişmeleri sizler için takip ediyor olacağız.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin