EOS kurucusundan şaşırtan Bitcoin (BTC) tahmini
EOS kurucusundan şaşırtan Bitcoin (BTC) tahmini

EOS kurucusundan şaşırtan Bitcoin (BTC) tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS kurucu ortağı ve Block.one CEO’su Brendan Blumer, Bitcoin’in dünyanın en büyük değer deposu olmak için ölçeklendirilmesine gerek olmadığını söyledi.

Bitcoin ölçeklendirme sorunu yaşıyor

DC Blockchain Zirvesi’nde konuşan Blumer, Bitcoin devrimci olmasına rağmen “devasa ölçeklendirme sınırlamaları” ile birlikte yavaş ve pahalı olduğunu söyledi. EOS kurucusu şunları ekledi:

İlk Blockchain’e bakarsanız, sadece Bitcoin var, değil mi? Bu temelde gelecekte her şeyi nasıl yapacağımızı değiştirir. Fakat buna rağmen, transfer bir saat sürüyor. Yıllık bazda yeni enflasyon nedeniyle ödediğimiz ücretlere bakarsanız, işlem başına 50 ile 100 ABDDoları arasında olduğunu söyleyebiliriz ve ağdaki her kişi için yalnızca saniyede üç işlem gerçekleştirilebilir. Ölçeklendirmede çok büyük kısıtlamalar bulunuyor.

Bitcoin 380.000 dolar olacak

Bloomer, Bitcoin hakkında korku, belirsizlik ve şüphe gibi çok şey duysa da, lider kripto para biriminin hiçbir teknolojik güncelleme olmadan dünyanın en büyük değer deposu olacağına inandığını söyledi. Ayrıca bir adım daha ileri giden Block.one CEO’su Bitcoin fiyatı için şu öngörüde bulundu:

Altının tahmini piyasa değeri şu anda yaklaşık 8 trilyon dolar seviyesinde ve Bitcoin bir gün aynı yüksekliğe ulaştığında, her bir BTC380.000 dolar değerinde olacak.

Bitcoin ve altın arasındaki karşılaştırma, detektör olmadan tamamlanmaz. Ana finans portalı Motley Fool’daki bir makale  Sean Williams, bu iki varlığın “tamamen farklı” olduğunu söylüyor ve Bitcoin topluluğunun BTC tedarikini artırmaya bir gün karar vermesi oldukça muhtemel diye bahsediyor. Sean Williams konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kuşkusuz, kriptopara tedarikini artırmak için Bitcoin ağında fikir birliğine varmak çok zor ama gerçek şu ki imkansız değil. Herhangi bir büyü yapılmayacak ve havadan altın bulunmayacak, sadece Bitcoin topluluğunun desteğine sahip bilgisayar kodlayıcıları bunu yapabilir ve daha fazla Bitcoin çıkarabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz gaziantep escort yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin