featured

Bu altcoin, kripto piyasasındaki dalgalanmalara meydan okuyor: Yüzde 67’lik rallinin devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Injective (INJ), geçtiğimiz hafta kaydettiği yükselişin ardından yatırımcıların ilgisini kazanmayı başardı. Grafikteki yuvarlanan dip modelinin boyun çizgisi direncinden kesin bir çıkış sağlayan fiyat, yükseliş trendinin devam edeceğine dair ipuçları veriyor.

Kripto para piyasası lider Bitcoin’in bir dalgalanma yaşaması sebebiyle yeniden belirsizlik içinde işlem görmeye başardı. Ancak INJ, bu hissiyata meydan okuyarak Aralık ayının ikinci haftasından itibaren güçlü bir toparlanma moduna girdi.

Bu rallinin ortasında altcoin’in fiyatı 16,63 dolardan son zamanların en yüksek seviyesi olan 25 dolara kadara yükseldi. Bu da bir hafta içinde %67,48 oranında bir büyüme kaydettiği anlamına gelmektedir. Bu yükseliş hareketi muhtemelen Injective Protokolü (INJ) için artan sosyal medya aktivitesinden ve yuvarlanan dip olarak adlandırılan yükseliş yönlü bir tersine dönüş modelinin oluşumundan etkileniyor. Peki, mevcut toparlanma hareketi sonucunda altcoin’in fiyatı 30 dolar seviyesini aşabilecek mi?

Injective (INJ) 30 dolara yükselmeye hazır mı?

Injective Protokolü (INJ) ile ilgili sosyal medyada aktivitesinin önemli bir artış kaydetmesi, bu projeye olan ilginin oldukça arttığını göstermektedir. Grafikteki modelden yukarı yönlü bir çıkış yakalanması, fiyatın 30 dolara kadar yükselmesinin yolunu açabilir.

INJ için gün içi işlem hacmi 10,2 milyar dolardır. Bu da %78 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Injective Protocol’ün yerel token’ı olan INJ, 2023 yılının başından bu yana toparlanma eğiliminde işlem görüyor. Yıla 1,25 dolar seviyesinden başlayan kripto para birimi bu süreçte yüzde 41 oranında bir yükseliş kaydederek mevcut fiyatı olan 26,4 dolara yükseldi.

Bununla birlikte mevcut teknik bir grafik, bu parabolik büyümenin trendin tersine döndüğüne işaret etmek için genellikle piyasanın tabanında görülen bir yuvarlak dip modeline dönüştüğünü gösteriyor. Üstelik AlphaScan’in 11 Aralık itibarıyla paylaştığı son verileri, Injective Protocol ile ilgili sosyal medya aktivitelerinde önemli bir artış gerçekleştiğine işaret ediyor.

Bu artan aktivite, INJ token’ını önemli bir konuma yerleştirdi ve sosyal platformlarda piyasa lideri olan Bitcoin’in (BTC) hemen ardından en çok konuşulan ikinci token hâline geldi. Çevrimiçi platformlardaki bahsetme oranında gerçekleşen bu artış, INJ token’larının görünürlüğünü artırdı ve yuvarlak dip modelinin oluşumunun yolunu açtı. Sonuç olarak, olumlu bütün gelişmeler bu altcoin’in daha hızlı büyümesini destekledi.

Kripto para birimi son 24 saat içinde %10 oranında bir büyüme kaydetti. Ayrıca grafiğindeki yuvarlanan dip modelinden de bit yükseliş eğilimi göstererek trendin tersine döndüğüne dair erken sinyaller verdi. Eğer teknik göstergeler olumlu kalmaya devam eder ve piyasa da bu yukarı yönlü hareketi desteklerse altcoin’in fiyatı 50 dolara kadar yükselebilir. Peki, bu kadar yüksek bir potansiyele sahipken INJ satın almak için doğru bir zaman mı?

Kripto para birimi son yükseliş hareketinin ortasında, tükenmiş olan yukarı yönlü ivmeyi geri kazanabilmek için ara sıra geri çekilmeler yaşadı. İlginç bir şekilde bu düzeltmeler, uzun vadeli bir yükseliş için sağlıklı bir taahhüt olan %38,2 veya %50 Fibonacci geri çekilme seviyeleri civarında sağlam destekler buldu. Dolayısıyla, beklenen rallide küçük bir geri çekilme yaşanabilir. Ancak bu geri çekilmeler altcoin’in yükseliş enerjisini tazelemeye yardımcı olabilir.

Teknik göstergeler de genel olarak boğaların lehine gibi gözüküyor. 0,29’luk yüksek bir ADX eğimi, alıcıların daha güçlü bir toparlanma için yeterli ivmeye sahip olabileceği anlamına gelmektedir. Ayrıca 20 ve 50 EMA seviyeleri bu altcoin için güçlü bir geri çekilme desteği sunuyor.

Bulut madenciliğine yeni bir soluk: Bitcoin Minetrix

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve değişen bir doğaya sahip. Özellikle yeni nesil yatırımcıların tercihi olan bu sektörde, erken zamanda fırsatları yakalamak büyük öneme sahip. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz ve yüksek potansiyelli bir proje arıyorsanız Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

INJ token altcoin

Kripto para evreninin heyecan verici sularında Bitcoin Minetrix projesi ile bulut madenciliği yepyeni bir döneme giriyor. Bu yenilikçi proje, BTCMTX token’ları üzerinden güvenli ve yenilikçi bir madencilik deneyimi sunarak yatırımcılara kolaylık sağlıyor. Bu token’lar, güvenilir Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşerek siber güvenlik standartlarını ön planda tutuyor. BTCMTX token’larını borsalarda rahatlıkla alıp satabilirsiniz. Bu da yatırımcılara esneklik ve kontrol gücü vermektedir. Bitcoin Minetrix, şu anda bulut madenciliği alanında özgün bir bakış açısıyla dikkat çekiyor. Şu anda ön satış aşamasında olan bu proje, yüksek potansiyeli ile yatırımcıların radarında.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bu projeye katılan yatırımcılar, geleneksel madencilik süreçlerinden de kurtulmuş oluyor. İşlemler Ethereum tabanlı akıllı sözleşmeler aracılığıyla yapılıyor ve kazanılan bulut madenciliği kredileri Bitcoin minetrix platformunda kullanılarak madencilik sürecine dönüştürülüyor.

Eğer siz de bu yenilikçi bir projenin bir parçası olmak isterseniz henüz ön satış aşamasında iken hemen katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin