featured

XRP fiyat analizi: Ripple’in yasal savaşın ortasında yeni merkez kurması XRP fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devam eden yasal belirsizliklerin ortasında yeni bir kurumsal merkez açmaya hazırlanan Ripple, ABD pazarına olan bağlılığın sürdüğüne işaret ediyor. SEC davasına karşı, XRP’nin benimsenmesi yolunda önemli adım sayılan yeni merkez, San Francisco’da açılacak.

Yeni Ripple merkezi, ABD’deki duruşu sağlamlaştırıyor

Zengin tarihi geçmişiyle ünlü Jackson St. Square’deki 600 Battery adresine açılan Ripple merkezi, tarihi mimarisini koruyan modern bir ofis. 2019 yılında, gayrimenkul firmaları Invesco Real Estate ve TMG Partners binayı 125 milyon dolara satın alınan bina, Ripple’ın merkezi olma yolunda ilerliyor. Ripple’ın Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, yeni alanın fotoğraflarını X platformunda paylaştı. Bu paylaşım XRP topluluğu arasında heyecan yarattı, çünkü birçok topluluk üyesi bu hamleyi şirketin geleceğine dair olumlu buldu ve Ripple’in ABD’de kalma kararlılığına duyulan güvenin bir ifadesi olarak yorumladı.

ripple
Ripple San Francisco Ofisi

Bunun yanı sıra SEC ile yasal bir savaşın ortasında yeni bir genel merkez açan Ripple’ın yatırımcılara güven verdi. SEC, XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğu iddialarına karşı yürüttüğü yasal süreçte henüz kesin bir sonuç elde edemedi. Masumiyetini koruyan Ripple’in XRP’si şu anda istenilen seviyelere ulaşamamış olsa da güveni korumayı başardı. Özet yargı kararındaki son kısmi zafer Ripple’ın duruşunu daha da güçlendirdi.

Sona yaklaşırken SEC spekülasyonları artırıyor!

SEC kısa bir süre önce, ihtiyati tedbirler ve idari işlemler de dahil olmak üzere çeşitli yasal işlemlere yönelik potansiyel uzlaşmaları görüşmek üzere kapalı kapılar ardında bir toplantı düzenledi. Toplantının spesifik detayları gizli kalırken, XRP meraklıları Ripple davasının gündemde olabileceğini tahmin etti. Hatta bazıları davayla ilgili potansiyel bir duyuru yapılmasını umuyordu.

Nihayetinde bir çözüm aşamasına doğru yaklaşan Ripple SEC davası şimdi mahkemenin iddia edilen ihlaller için uygun yardımı belirleyeceği konusunda karar vermeye çalışıyor. Bu süreçte Ripple’i haklı çıkaran özet yargı kararının SEC tarafından temyiz edilip edilmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Sonuç ne olursa olsun bu dava daha geniş kripto para birimi endüstrisi ve düzenleyici ortamı için önemli etkilere sahiptir.

Ripple’in yeni merkezi XRP’yi nasıl etkileyecek?

Ripple’ın yeni genel merkezinin açılışı şirket için önemli bir ana işaret ediyor. SEC ile devam eden yasal mücadeleye rağmen ABD pazarında büyümenin ve bağlılığın devam ettiğini gösteriyor. Dava yeni bir aşamaya girerken XRP topluluğu olumlu bir sonuç için umutlu olmaya devam ediyor. Önümüzdeki aylar muhtemelen duruma daha fazla açıklık getirecek ve Ripple ve XRP’nin gelecekteki yörüngesini belirleyecektir.

XRP fiyat analizi ve kritik seviyeler

Kripto para piyasasındaki düşüşün ortasında çalkantılı seyreden XRP, fiyat dalgalanmaları ile karşı karşıya kaldı. Son 24 saate en yüksek 0,6269 dolar seviyesini gördü ve ardından boğalar kontrolu kaybederek fiyat 0,650 dolarlık desteğin altına büyük bir düşüş başlattı.

4 saatlik XRP grafiğinde fiyat 0,624 dolar yakınındaki destekten düşerek trendi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı. Ardından fiyat 0,612 dolarlık desteği de geçerek 0,6010 dolar civarında bir düşük seviye indi.

ripple
XRP 1 günlük fiyat grafiği

Ardından bir yükseliş hareketinde bulunarak 0,625 dolarlık direncin üzerinde bir hareket oldu. Şu anda 0,622 seviyesinde hafif bir düşüşle işlem görüyor ve aşağı yönlü hareket yüzde 23,6 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

İstikrarlı bir artış için ilk direnç seviyesi 0,628 bölgesinin üzerinde bir kapanışla mümkün. Analistler bir sonraki temel direncin 0,650 dolar olduğunu belirtiyor. 0,720 dolardan 0,5720 dolara doğru düşüş yaşanabilir. Ayılar fiyatı ele geçirmesi hâlinde 0,572 dolarlık destek bölgesini yeniden test edebilir.

XRP belirsizliğini korurken Meme Kombat güçlenmeye devam ediyor!

XRP’nin geleceği yasal süreçlerin ortasında belirsizliğini korurken istikrarlı büyümesini südüren Meme Kombat projesi, yatırımcı için yeni bir proje olarak dikkat çekiyor. Meme Kombat projesi, kripto para dünyasındaki en popüler 11 meme coin karakterlerinin arenada birbirleri ile savaşarak kâr etmesine dayanıyor. Eğlence finans dünyasını sanal bir platformda bir araya getirerek kullanıcılara bahis ve staking ile farklı şekillerde gelir elde etmesine imkân veriyor. Meme Kombat, MK belirteci ile ön satışa sunuldu. 

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

112 AYP kazanma şansı sunan MK tokeni, yatırımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı ve  Meme Kombat X platformunda ön satışların 2.8 milyon doları geçtiğini gururla duyurdu. Bu gelişmeler ışığında hızla büyüyen Meme Kombat fiyatı şu anda 0.235 dolardan işlem görüyor. Yeni bir etaba geçen ve alınabilecek en iyi 10x kâr potansiyeli tokenler arasında gösterilen projelerden biri oluyor. 

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin