Hayvan yetiştiriciliğinde Blockchain ilk kez İngiltere’de kullanılacak
Hayvan yetiştiriciliğinde Blockchain ilk kez İngiltere’de kullanılacak

Blockchain tüm dünyayı değiştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Haziran’da, merkezi olmayan uygulamalar için en güçlü altyapı olan EOS’un teknolojiden sorumlu başkanı olan Daniel Larimer, Blockchain’in tüm çok kullanıcı sistemleri ve diğer tüm endüstriler için var olan bir teknoloji olduğunu belirtiyor. Ayrıca Daniel Larimer’e göre, Blockchain tüm dünyayı değiştirecek bir teknolojiye sahip.

Daniel Larimer’e göre, Blockchain tüm dünyayı değiştirecek bir teknolojiye sahip

Daniel Larimer, güvenlik sorunlarının merkezi bir sistemden kaldırılması etrafında dönen ve kullanıcıların kimliklerini kontrol etmesine olanak tanıyan Blockchain teknolojisinin faydalarından bahsediyor. Blockchain teknolojisi ile kullanıcılar ayrıca kendi özel anahtarlarını da kontrol edebilir. Gelecek şimdiden daha “parolasız” bir topluma sahip. EOS, kullanıcıların iletişim kurdukları insanlara güvenebilecekleri daha güvenli bir ekosistem oluşturmaya odaklanıyor. Mühendislik ve gelişim üzerine odaklanan Bart Wyatt, aynı zamanda EOS topluluğunun bir parçası ve Blockchain modellerinin gerçek potansiyelini ortaya koymak için çeşitli planlar yapıyor. EOS’tan Serg Metelin konuya yönelik şunları söyledi:

Blockchain’ler her şeyi değiştirecek. Tarımsal endüstriler, yönetişim, bilim, tıp, sigorta ve iş sürecinin bir parçası olarak aracı olan tüm endüstriler Blockchain’ler tarafından kesintiye uğrayabilir.

Blockchain yapısal devrim yaratan bir teknoloji

Bir Blockchain’in temel amacı, endüstriler ve toplulukların, günümüzde daha büyük finansal ve teknoloji şirketleriyle rekabet edebilecek bir topluluk güdümlü iş modeli oluşturmasını sağlamak. Bu nedenle, dünya genelinde büyük bir yapısal devrim yaratan teknolojiler kesinlikle fintech teknolojisi ile sınırlı değil. EOS Hackathon, bu hafta sonu Hong Kong’da düzenlenecek ve kripto ağındaki Blockchain’lerin arkasında gelişen teknolojiye daha fazla odaklanacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin