Blockchain şirketleri, borsa, hisse senedi, blockchain haberleri
Blockchain şirketleri

Blockchain şirketleri, her geçen gün hisse senedi değerlerini arttırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Borsada ki Blockchain şirketleri şuanda bir çok brokerın göz bebeği durumunda. Blockchain teknolojisine dahil olan şirketlerdeki hisse senedi artışları görüyoruz. Heryerde gördüğümüz bu hisse senedi artışı nasıl oluyor? Sebebi nedir?

İlk olarak, bu hisse senedi artışını yaşayan bazı şirketlere bir göz atalım ve sebeplerini öğrenmek için daha derine inelim. Blockchain tabanlı hizmet sağlayan şirketlere bakalım.

Blockchain yatırımından yararlanan en yeni şirket, daha önce Bioptix Inc. olarak bilinen Riot Blockchain Inc. İsmi ve sektörü değişmeden önce, Riot Blockchain, biyoteknoloji endüstrisi için teşhis makineleri yapardı ve haber yapılamayacak kadar küçüktü. Ancak, kripto para dünyası ile ilgili işletmelerde yatırım yapmaya başladığında işler değişti. Blockchain sistemiyle geçişiyle beraber fiyatını 2 katına çıkardı.

Bir diğer örnek, 360 Blockchain Inc. yani eski adıyla 360 Capital Financial şirketi. 360 Blockchain, Blockchain ile ilgili şirketlere yatırım planını yeniden planladığında, %300’lük bir artış yaşadı.

Blockchain şirketleri büyümeye devam ediyor

Overstock.com Inc. bir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu uyumlu kripto para borsası kurdu ve bu da hisse senedi artışına neden oldu. Goldmoney Inc., varlıkların denetlenebilir ve sigortalı kasalarda depolanabilmesi ile birlikte müşterilere Bitcoin ve Ethereum ticareti yapma olanağı sunacağını duyurdu. Bu duyuru ile şirket sadece bir duyuruyla hisselerini yükseltmeyi başardı.

Bir şirketin hisse senedini arttırmak için neden Blockchain’e dahil olmak yeterlidir? Cevap, Bitcoin ve kripto para biriminin ulaştığı popülarite. Bitcoin bu yıl %700’lük inanılmaz bir artış gösterdi ve yeni kripto paralar ayak uydurabildiğimizden daha hızlı bir şekilde piyasaya sunuldu. Kripto para piyasası bu yılın başındaki piyasa değeri 17 milyar dolardan şu an 360 milyar dolara yükseldi.

Bunlar inanılmaz bir başarı. Ama hala kripto para birimine karşı ihtiyatlı olan ve onunla doğrudan karışan bazı şeyler var. Bunun bir kaç nedeni var. Bitcoin ve diğer kripto paralar hala dünyanın en büyük borsalarında işlem görmüyorlar. Bunun yanında hala kripto para piyasasında olan borsaların güvenlik sorunlar olmasıda büyük bir sebep olarak gösterilebilir.

Bunlara alternatif olarak Blockchain işleri yapan firmaların hisse senetlerine yatırımlar yapılabilir. Böylece doğrudan kripto paraya yatırım yapmak yerine, dolaylı olarak bu sektöre yatırım yapmış olabilirsiniz. Kripto para borsası her geçen gün büyüyor ve Blockchain sektörü bu yükselişi kaçırmamak için bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Cryptocurrencynews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin