UNSW ethereum
UNSW ethereum

Bir Avustralya Üniversitesi Öğrencilere Ethereum Veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Avustralya’daki bir kamu üniversitesi, öğrencileri kampüs içindeki mağazalardan alışveriş yaparken Ethereum kazanmalarını sağlayacak yeni bir müşteri sadakat programı başlatıyor.

Program, New South Wales Üniversitesi (UNSW) ve yeni bir girişim (start up) olan ​​LoyaltyX’i içeriyor. 6 Ekimde başlatılan program önceden kaydolan 500 katılımcıyla sınırlıydı. Üniversitenin çevresinde bulunan mağazalarda yapılan alışverişlerin kaydolması için bir mobil uygulama geliştirildi. Kullanıcılar yaptıkları her on işlem için %5 Ethereum kazanıyor.

UNSW Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Okulu ve İşletme Fakültesi de dahil olmak üzere üniversitenin çeşitli bölümleri katılıyor. Kapsam farklı olmakla birlikte, Massachusetts Institute of Technology’de araştırmacıların üniversitenin lisans programına 500.000$ değerinde bitcoin dağıttığını düşünüyor.

Bu girişim gibi, UNSW ve LoyaltyX daha sonraki bir tarihte yayınlanması beklenen araştırma çalışmalarına katılanların ethereum sadakat programını başlattıklarında nasıl davrandıkları hakkında veri toplamayı umuyorlar.

LoyaltyX’in yönetici direktörü Andrew Lowe,

“Geçtiğimiz ay, ethereum değeri% 30 yükseldi, bu nedenle üyelerin bu tür sadakat para birimine puan gibi geleneksel yaklaşımları nasıl karşıladıklarını görmekten heyecan duyuyoruz”

“Çok daha çekici bulacaklarını düşünüyoruz, ancak araştırma bize daha kesin bir cevap verecektir” dedi.

coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin