Binance kripto borsası
Binance kripto borsası, bir yük devretme sorunu yaşıyor

Binance Blockchain tabanlı eSpor platformuna yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance Blockchain tabanlı eSpor oylama platformu olan chiliZ’e miktarı açıklanmayan bir yatırım yaptı.

Binance Blockchain tabanlı chiliZ platformuna yatırım yapıyor

Binance’nin yatırım yaptığı Malta merkezli platform, küresel bir spor ve eğlence şirketi olan Mediarex Group’un bir parçası. Binance ve chiliZ’in spor endüstrisini geleneksel spor takımları için hayran kitlesel bir token ekosistemi ile geliştirmek için güçlerini birleştirdiği belirtiliyor. chiliZ zaten kapalı bir token satışıyla devam eden özel bir yatırım üzerinden 27 milyon dolar topladı. Şirket, Binance’in yatırımının ise “teknik bilgi, yenilik ve yaratıcılık paylaşımını mümkün kılacağını” iddia ediyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1003933533067362304

Binance Blockchain projelerine yatırım yapmak için bir fon oluşturuyor

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, chiliZ’in ana akım kabulü teşvik etmeyi amaçlayan Blockchain teknolojisini kucaklamanın yaratıcı bir yolu olduğunu söyledi. Bu yılın Mart ayında Binance, ülkenin kripto ve fintech teknolojileri söz konusu olduğunda çok ilerici olduğunu iddia ederek Malta’ya taşınacağını duyurdu. Binance, şu anda 24 saatlik hacim verilerine göre dünyanın en büyük kripto para borsası. Geçtiğimiz hafta Binance, yeni Blockchain projelerine yatırım yapmak için BNB tokenlerine dayalı 1 milyar dolarlık bir fon oluşturmayı planladığını açıkladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin