featured

Analist Sheldon’un altcoin seçimleri: İşte yüksek fiyat artışına gitmeye hazırlanan 2 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Son bir haftadır düşüş eğilimi gösteren kripto para piyasası, 5 Nisan Cuma günü itibariyle toparlanma belirtileri gösteriyor.  Piyasa değeri geçtiğimiz düşüşlerin ardından bir miktar yükselirken işlem hacmi yüzde 5’e yakın artışla yatırımcı ilgisinin sürdüğünü işaret etti. Korku ve Açgözlülük Endeksi ise 74 bölgesine gerileyerek daha iyi piyasa şartlarına doğru ilerliyor. Bununla birlikte altcoinler toparlanma belirtileri gösterirken YouTube üzerinden yayın yapan kripto analisti Crypto Banter + önemli kazançlar getirecek dijital varlıkları ve çeşitli riskleri yatırımcılar ile paylaştı.

Bitcoin ve Ethereum trendi sürüyor!

Crypto Banter  kanalında paylaşım  yapan analist Sheldon, ilk olarak piyasanın durgun hareket ettiğinden bahsederek sözlerine başladı. Bitcoin’in için önemli seviyelere değinen analist, BTC fiyatının bir trend içinde hareket ettiğini ve bu momentumu sürdürdüğünü açıkladı. Önemli giriş noktalarından sonra yüzde 30 veya 40’lik yükseliş için hazır olunması gerektiğinin altını çizdi. Ehereum ise 3,600 dolarlık tahmin ile yüzde 10,15’lik bir büyümenin işaretlerini taşıyor. Ayrıca Solana’nin yeni bir destekle tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkabileceğini düşünüyor.

Analist Sheldon’un iki önemli altcoin tercihi: SOL ve DOGE

Analist özellikle DOGE ve SOL coin hakkında detaylı tahminlerini paylaşıp yatırımcılara kripto piyasası hakkında ipuçları verirken risk yönetimi hakkında güncellemelere dair konuştu. Güçlü bir sıçrama beklendiğini ve bunun da altcoin sektöründe bir geri dönüşü başlatacağını düşünüyor. SOL coinin geçmiş verilerine dayanarak kısa vadeli yatırım için iyi bir seçenek olduğunu ifade etti. Bu yazının yazıldığı sırada SOL son 24 saate yüzde 8,28’lik bir düşüşle 173 dolardan işlem görüyor. Ayrıca analist SOL için hâlen iyi bir yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

DOGE coin için temelde düşük pozisyonda varlığın bir süre daha kalmasının ardından yükselişe geçmeye hazır olduğunu anlattı. Burada 0,18 doların aralığın en üst noktası olduğunu ifade etti. Bu noktadan bir sıçramanın piyasanın yükselişe geçmesiyle kısa vadede varlığa dayalı tahminlerin 21 ile 22 sent arasında olacağını paylaştı. Uzun vadeli DOGE tahminlerinde ise boğa piyasasının etkisiyle varlığın fiyatı 40 ile 45 sent arasına bir değer kazanabilir. Kısa vadeli tahminlerde bir girişle birlikte yüzde 10 ile yüzde 20 arasında bir kâr alımı olabileceğini düşünüyor.

altcoin
7 günlük DOGE fiyat grafiği

Stop alımlarına da değinen analist, piyasanın tökezleme ve geri çekilme dönemlerinin stop alımı için ideal zamanlar olduğunun altını çiziyor. Ayrıca giriş noktası için belirli kriterlere değinerek çeşitli varlıklar için doğru alım noktalarını işaret etti.

Alım için doğru zaman nasıl belirlenir?

İlerleyen bölümlerde Polkadot, Cardano ve Thorchain gibi altcoinler de ele alarak doğru giriş zamanlarına nasıl karar verileceğini açıkladı. Direnç noktalarında ve düşüş kalıplarından bahsederek yatırım yapmadan önce bilinmesi gereken seviyelerin önemini açıkladı. Son olarak Chainlink’e değinen analist, doğru zamanda bir varlığı satın almanın avantajlarını ele aldı.

Sonuç:

Kripto para piyasası henüz toparlanma aşamasındayken popüler kripto para uzmanı Sheldon, yükseliş potansiyeli olan altcoinleri ele aldı. DOGE gibi meme coinlere ve SOL gibi altcoinlere dikkat çeken analist önümüzdeki süreçte yatırımcının nasıl karar vermesi gerektiğine dikkat çekti. Bununla birlikte yükseliş potansiyeli taşıyan diğer bir varlık grubu ise AI tokenler oldu. AI tokenler, birçok analist tarafından 2024’un en çok kazandıran sektörü olacak.

AI tokenler arasında gerçek dünya kullanım alanı ile öne çıkan eTukTuk token, ulaşım sorunlarına yapay zeka odaklı çözümler getiren bir araç. Elektrikli TukTuk araçları ile blok zincir projesini birleştiren ve üç tekerli araçların bakımı dahil birçok alanda hizmet veren projenin yerel tokeni, yatırımcıyı her TUK tokeni alımında daha yeşil bir geleceğin parçası hâline getirir. TUK tokenleri çevreci çözümleri ile alternatif ulaşıma kullanıcıyı teşvik ederken uzun vadeli bir yatırım seçeneği hâline gelir.

eTukTuk’u ziyaret edin

Son olarak bir oyna kazan oyunu olarak tasarlanan eTukTuk projesi, ön satış aşamasında 2,974,083 dolarlık önemli bir birikim toplayarak yatırımcı desteğine sahip olduğunu gösteriyor. ETH ve USDT gibi popüler araçlar ile satın alınan TUK tokenlerinin fiyatı 0,295 dolardır ve proje yeni bir etaba geçtiğinde kademeli olarak yeni bir fiyat artışına gidecektir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin