featured

SHIB rakibi 4 alternatif meme coin: Bu varlıklar, 2024 ikinci çeyreğinde daha fazla kâr getirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SHIB haberleri: Kripto para piyasası hareketli günler geçirirken altcoinler ve meme coinler, Bitcoin öncülüğünde büyük kayıplar yaşadı. Bitcoin, yarılanma öncesinde 66 bin dolar seviyesinde işlem görürken kripto para piyasası değer kaybetmeye devam ediyor. Popüler meme coinlerden biri olan ve piyasa değerine göre ikinci büyük meme parası olan Shiba Inu ise yanma oranındaki artışla birlikte toparlanma belirtileri gösterirken SHIB’in en büyük rakibi ise Solana blok zincirinin özelliklerini kullanan Solana tabanlı meme varlıklar oluyor.

SHIB yanma oranı artarken fiyat nasıl yön alıyor?

Kripto para piyasasındaki son düşüşle birlikte bir miktar gerileme yaşayan Shiba Inu bugün erken işlem saatlerinde toparlanma göstererek yüzde 2,94 arttı. Mütevazi bir yükselişle 0,00002733 dolardan işlem gören varlığın token yakım oranındaki muazzam yükseliş, piyasa iyimserliğini de arttırıyor. Shibburn’un son paylaşımlarına göre yüzde 4093 dolarlık yakım işlemi ile 154,99  milyon SHIB tokenini piyasadan kalıcı olarak çekti. Buna karşın işlem hacmindeki düşüş, satın alma ilgisinin azaldığını gösteriyor ve baskının artması hâlinde bir geri çekilme yaşanabilir. Analistler düşüşün ardından 61,8 Fibonacci geri çekilmesinin yaşanması hâlinde varlığın kritik destek seviyesini yeniden görebileceğini düşünüyor.

Yüksek potansiyeli 4 SHIB rakibi

Dogwifhat (WIF)

Geçtiğimiz hafta popüler meme parası PEPE’yi piyasa hacmi açısından geçerek en büyük 3. coin hâline gelen Dogwifhat, piyasadaki düşüşün ortasında son 24 saate yüzde 7,38 kazanç elde etti. Son bir aylık kazancı ise yaklaşık yüzde 170 olan WIF tokeni, yalnızca 4 milyar dolarlık piyasa kapitalizasyonu ile en büyük 30. kripto varlıktır.  Diğer meme coinler gibi bir internet şakasından ilhamla oluşturulan WIF, işlem hacmindeki artışla SHIB için önemli bir rakip hâline geldi. Shiba Inu işlem hacmindeki kayba rağmen WIF’in toplam işlem hacmi 903 milyon dolar oldu.

WIF bir günlük fiyat grafiği

Bonk (BONK)

Büyüyen bir topluluğa sahip olan Bonk, Solana dApp’ler arasındaki iletişimi sağlamaya yönelik katılım için geliştirildi. Topluluk odaklı bir yaklaşıma sahip olan ve Solana ağı üzerinden üyelere özel airdrop ile dağıtılan BONK; 1,51 milyar dolarlık piyasa değeri ile 93,52 trilyonluk toplam arza sahiptir. Son 7 günde yüzde 10’luk bir kayıp yaşayarak 0.000047 dolardan 0.000023 dolara gerileyen meme parası, güçlü bir performans sergilemesine rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlen yüzde 50 düşük.

BONK 1 günlük grafik

Slothana (SLOTH)

Solana ağında yeni çıkan bir meme coin olan Slothana (SLOTH) lansmandan önce satın alınabilecek avantajlı projelerden biri. Ofis hayatının rutinine karşı bir söylem geliştiren projede, temel hayvanlardan ilham alan bir karakter kullanılır. Proje, SOL token ile satın alınan ve ön satış sonrası airdrop fırsatı veren  coinlerden biri olarak öne çıkar.

Slothana Tokeni Ziyaret Edin

Çıkış tarihinden bu yana kısa bir süre içinde önemli miktarda fon toplayarak yatırımcının ilgisini çeken projede, 1 SOL token ile 10.000 SLOT almak mümkündür. Son olarak mevcut artışı 6.917.342 dolar olan Slothana, böylece yüksek potansiyeli coinler arasında yer alır.

Smog (SMOG)

Solana’nın yerel borsası Jüpiter’de listelenen yeni meme coin Smog, son 1 günde yüzde 5,95 artarak 0,2011 dolara ulaştı. 0,18 dolardan yükselişe geçen varlık, hızlı fiyat artışıyla dikkat çekerken yüksek airdrop avantajları sayesinde güçlü bir topluluk edinmeyi amaçlıyor.

SHIB
Smog 1 günlük grafik

Özellikle Solana ağındaki en büyük airdropu duyuran proje, katılımcılarına oyna kazan oyunundaki gizemli görevler ile puan kazanma ve daha fazla airdrop puanı elde etme imkânı veriyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Et

Bununla birlikte şubat atında listelenen ve aylık kazancı yüzde 80’in üzerinde olan SMOG projesi, 155,273,384 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir.  Ayrıca bir oyna kazan oyunu olan token, ejderha avcılarına karşı epik bir anlatımla kullanıcıya kripto ekosisteminde güçlü bir hikaye sunuyor.

Sonuç olarak Shiba Inu güçlü bir meme coin olmasına rağmen değişken kripto para ekosisteminde yeni çıkan ve hızla yükselen varlıklar, önemli rakipler olarak büyümeyi sürdürüyor. Bu süreçte yatırımcı yatırım yapmadan önce kendi analizini detaylı bir şekilde yapmalı ve olası riskleri göz önüne almalıdır.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin