ABD Posta Servisi, blockchain haberleri, blockchain teknolojisi
ABD Posta Servisi

ABD Posta Servisi Blockchain ile verilerini yedeklemeyi düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Posta Servisi yeni yayınlanan patent belgelerine göre, dijital güvenlik amacına yönelik bir sistem için Blockchain’i inceliyor.

Patentte şu ifadeler yer alıyor:

Kullanıcılara güven sağlayan araçların yetersizliği, işlemlerin müdahale edilebilir olması ve güvensiz mesajlaşma gibi endişelerinin çokluğu ile istenen düzeyde bir güvenlik sağlama yetkinliklerinin olmadığı açık.

 

ABD Posta Servisi patent başvurusunu eylül ayında yaptı

Patent’te posta servisinin uygulaması için özetlenen sisteme göre, bir kişiye atanan e-posta ve kullanıcı için genel ve özel anahtarlar içeren bir başka öğeyi içeriyor. Özellikle, kullanıcıdan kayıtları almak ve kayıtları bir Blockchain’e eklemek için yapılandırılabilecek bir Blockchain bileşeni de içeriyor.

Patent şu şekilde devam ediyor:

Çevrimiçi etkileşimlerin olduğu gibi devam etmesi için birçok mükemmel neden var. Bununla birlikte, çok partili, açık kaynaklı bir ortamda daha fazla güven ve dolayısıyla tekliflerin çevrimiçi olarak genişletilmesini sağlamak için güvenilir ve uygulanabilir bir çevrimiçi ortama ihtiyaç vardır.

Uygulamaya göre bu parçaların bazıları, Blockchain ve e-posta bölümlerinin bağlanması dahil olmak üzere, birlikte çalışabilir. Patente göre uygulama şu şekilde açıklanmaya devam ediyor:

Şifreli e-posta gövdesi verilerinin iletimini gösteren bilginin bir Blockchain’de depolanıp depolanmayacağını ve girdiye yanıt olarak bilginin bir Blockchain’de saklanıp saklanmadığını belirten bilgiyi alacak şekilde yapılandırılacak.

Posta servisinin uygulaması, özel bir dijital tokeninin kullanımını da vurguluyor. Ancak bunun yukarıda sözü edilen Blockchain’de var olan herhangi bir veriye işaret edip etmediği açık değil. Metne göre kullanıcı tokeni, bir Blockchain’e dahil edilmek için bir kayıt oluşturulması için kullanacak. Özel bir tokenin Blockchain’i, belirli bir işlemin oluştuğunu ve özellikle kimin dahil olduğunu kanıtlayacağı açıklanıyor.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin