Decentraland (MANA)

Decentraland fiyat analizi: MANA 3,4 doların altında; alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland fiyat analizi bugün için düşüş gösteriyor ve Ekim ve Kasım aylarında elde ettiği büyük kazanımların ardından fiyat duruluyor.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, MANA tokeninin ticaret hacminin %2.74 oranında düştü ve bu, şu anda tanık olduğumuz durgun hareketi açıklıyor. MANA için piyasa hakimiyeti %0,27 iken, pozisyon 28.

Ardından, CoinGecko’dan gelen veriler, fiyatların son 24 saatte yaklaşık %6,3 düştüğünü ama son 7 günde %2,6 ve son 14 günde %7,4 arttığını gösteriyor. Ancak aylık bazda fiyata baktığımızda Token, son 30 gün içinde %34 oranında düştü.

Günlük Decentraland fiyat analizi

Fiyat hareketi, destek seviyesi olarak başarısız olan 50 günlük hareketli ortalamanın altına düştü. Öte yandan, 100 günlük hareketli ortalama, hala önemli bir destek bölgesi olan fiyat hareketinin altında bulunuyor.

RSI seviyesi, satış baskısı arttıkça tokenin düşüş bölgesine doğru hareket ettiğini gösteriyor. Gradyan, günlük mumun bu yavaş hareketine devam edebileceğini gösteren çok küçük bir pozitiflik anlatıyor.

Decentraland fiyat analizi
MANA/USD günlük grafik

MANA bu yıl bir çıkış yakaladı. Lüks pazar yeri UNXD ilk NFT’si ile geliyor ve pazar yeri Poligon ve Decentraland ağının üzerine inşa edildi. UNXD, “Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir sanal gerçeklik platformudur ve 2022’de ilk Metaverse Moda Haftasını sunacaktır.”

MANA bu yıl %4000’den fazla arttı ve bir dizi proje gelmeye devam ediyor. Görünüşe göre bu fiyat, metaverse topluluğuna atlamak için doğru zaman olabilir.

MACD göstergesine göre Decentraland fiyat analizi, gösterge birkaç gün önce MANA/USDT için bir yükseliş sapmasını temsil ettiğinden günlük grafikte hâlâ yükseliş gösteriyor. Ancak, Sinyal hattı ve MACD hattı birbirine çok yakın ve eğer birincisi ikincisinin üzerine çıkarsa, ayılar hakimiyeti devralabilir.

Decentraland fiyat analizi
MANA/USD 4 saatlik grafik

Mana fiyatını ne bekliyor?

Uzun vadeli Decentraland fiyat analizi hala yükselişte ancak kısa vadeli analiz, MANA’nın bu düşüş eğilimini en azından kısa vadede devam ettireceğini gösteriyor. Ancak, satın alma baskısındaki ani bir artış fiyatlara fayda sağlayacaktır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin