Decentraland (MANA) NBA şampiyonu ile ortaklık kurdu

Decentraland (MANA), NBA şampiyonu ile ortaklık kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarının önde gelen metaverse projesi Decentraland (MANA), NBA şampiyonu Stephen Curry ve ana sponsoru Under Armour ile yeni kurduğu ortaklığı duyurdu. Sanal gerçeklik tabanlı metaverse çılgınlığı, özellikle Facebook’un son zamanlarda meta olarak yeniden markalaşmasından sonra ana akımda manşetlere girmeye başladı.

https://twitter.com/decentraland/status/1471993706735677442?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1471993706735677442%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoingape.com%2Fmetaverse-news-decentraland-mana-partners-with-nba-champion-stephen-curry%2F

Decentraland’ın resmi Twitter hesabı yeni ortaklığı duyurdu ve ayrıca 21 Aralık’ta yeni bir ürünün olası lansmanını ima etti. Bu aynı zamanda, şu anda 25 milyar dolar değerinde olan popüler kripto borsası FTX’te de hisseye sahip olan Stephen Curry için ikinci büyük kripto anlaşmasını ifade ediyor.

Yakın zamanda NBA’de en yüksek üçlük rekorunu kıran Curry, hevesli bir yatırımcı ve aynı zamanda NFT çılgınlığına ilgi gösteriyor. Stephen Curry, Twitter ekran görüntüsünü en son NFT satın alımıyla değiştirdi. Bu yılın Ağustos ayının başlarında, NBA süperstarı Curry, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT sanat eserini 55 ETH karşılığında yaklaşık 180.000 dolar karşılığında satın aldı.

Decentraland ise play2earn NFT oyununda sanal arazi sunan en popüler Metaverse projelerinden biri. Bu ayın başlarında, kripto metaverse projeleri, sanal arazisinin 2,4 milyon dolarlık rekor bir fiyata satışıyla manşet oldu. Sanal arazi için ödenen fiyat, New York’taki en seçkin gayrimenkullerden bazılarından daha yüksekti.

Decentraland fiyatı

Decentraland
Decentraland (MANA) fiyatı

MANA ve SAND dahil olmak üzere metaverse tokenleri, her iki tokenin de sırasıyla 5 kat ve 7 kat artarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldiği Kasım ayında en büyük artışlarını kaydettiler. Metaverse tokenleri için piyasa artışı, artan popülaritenin ve Facebook’un yeniden markalaşmasının ardından geldi ve Kasım ayının düşüş eğilimine karşı çıkarak daha yüksek seviyeden işlem gördüler. Mevcut piyasa düşüşünün ortasında, metaverse tokenleri de piyasanın geri kalanıyla konsolide oluyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin