Genesis Mining düşük seviyedeki sözleşmeleri sonlandıracak.
Genesis Mining düşük seviyedeki sözleşmeleri sonlandıracak.

Genesis Mining en düşük seviyedeki sözleşmeleri iptal ediyor: 90 gün süren kârsız dönüşler, hesap kapanma sebebi olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bulut madenciliği devi Genesis Mining küçülmeye gidiyor. İddiaya göre şirket, kârlılığın devamlılığı konusunda yaşanan problemler sebebiyle en düşük seviyedeki sözleşmeleri sona erdirecek.

Hareketin başka bir bulut madenciliği şirketi olan Hashflare’nin benzer bir hamlesinden yalnızca birkaç hafta sonra gerçekleştiğini belirtmekte fayda var.

Genesis Mining: “90 gün kâr yoksa hesap da yok.”

Genesis Mining, sözleşmesine “90 gün süren kârsız geri dönüşte hesabın iptali” maddesini ekledi.

Artık bu tür sözleşmelere sahip müşterilere daha üst düzey bir hesaba yükseltmek durumunda kalacak. Hesap yükseltmelerinde ise ciddi indirime gidilmesi bekleniyor.

Son çöküşte bulut madencilik sektörü etkili olmuş olabilir

Hashflare kısa bir süre önce benzer bir karar vermiş ve SHA-256 sözleşmelerinin tamamının sona ermesiyle birlikte madencilerin işletme maliyetinin altına düşmüştü.

Bu, kripto piyasalarındaki son çöküşün etkili bir parçası olarak görülüyor.

Diğer bulut madenciliği hizmetlerinin bu yoldan gitmek zorunda kalması yakın zamanda olası görünmüyor. Öte yandan, piyasanın başa dönmesi için bulut madenciliğinin daha kârlı bir faaliyet haline getirilmesi adına gerekli çalışmaların yapıldığı fade ediliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

FIFA hackerı 750 bin dolarlık kefaleti kripto parayla ödeyecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin