Google'ın kripto madencilik uygulamaları yasağı delindi mi?
Google'ın kripto madencilik uygulamaları yasağı delindi mi?

Google’ın kripto madencilik uygulamaları yasağı delindi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Next Web’in haberine göre Google’ın kripto madencilik uygulamaları yasağı çoktan delinmişe benziyor. Tüm engellemelere rağmen Google Play Store’da cihazınızı madencilik için hala kullanabilen pek çok uygulama indirilebilir durumda.

JSEcoin dikkat çeken ilk örnek

Makalede özellikle JSEcoin madencilik uygulaması çerçevesinde duruluyor. Uygulama mobil cihaz üzerinden doğrudan uzaktan madencilik yapmaya yarıyor. Uygulamanın resmi versiyonu kaldırılmış olmasına karşın resmi olmayan versiyonlarına Google Play Store üzerinden ulaşmak mümkün.

JSEcoin türünün tek örneği değil. Play Store’da basit bir arama sonucunda, Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, Electroneum ve çok daha fazlasını içeren madencilik uygulamaları bulunabiliyor.

Kripto madencilik uygulamaları uygulama marketinden tamamen kaldırılacak

Google, uygulama geliştiricilerinin son politika değişikliğine uymak için 30 güne sahip olduğunu açıklamıştı. Nihayetinde, Google’ın cihaz içi madenciliği sunan tüm uygulamaları kaldırmasının biraz zaman alacağı düşünülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin