FTX Voyager Digital'in hisselerini alıyor! İşte ayrıntılar
FTX Voyager Digital'in hisselerini alıyor! İşte ayrıntılar

FTX Voyager Digital’in hisselerini alıyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX Voyager hisselerini almaya hazırlanıyor. Kripto borsası ve yatırım platformu Voyager Digital’in Temmuz ayında iflas başvurusunun ardından varlıklarını müşterilerine iade etmelerini sağlayacak birden fazla yolu araştırdı. Yakın zamanda yapılan bir açık artırmanın ardından şirketin sorunları sona ermiş görünüyor.

FTX Voyager hisselerini alıyor!

Voyager’in iflas etmesinin ardından FTX kripto borsasına teklifte bulundu. Ancak teklif, SBF liderliğindeki borsaya ağır bir mahkeme belgesinde karşılık veren Voyager tarafından hızla reddedildi.

“Voyager, Önergesinde açıklanan İhale Prosedürlerine uygun olarak yapılan herhangi bir ciddi teklifi kabul edecektir. Bununla birlikte, önerilen İhale Prosedürlerine aykırı olarak yapılan AlamedaFTX’in Teklifinin Voyager’ın müşterileri için değerden ziyade kendisi için tanıtım oluşturmak üzere tasarlandığı açık görünüyor.”

Ancak Voyager’in fazla seçeneği bulunmuyordu ve iki hafta sürenin ardından FTX, ABD’deki yan kuruluşu West Realm Shires Inc. aracılığıyla tüm şirket varlıklarını satın almaya hazırlanıyor. Voyager Digital tarafından bugün erken saatlerde yayınlanan açıklamaya göre nihai teklife giden haftalar süren müzakereler, Voyager varlıklarının tahmini fiyatının yaklaşık 1.422 milyar dolara satın alınacağı yönünde oldu.

Bu fiyat, “gelecekte belirlenecek bir tarihte tüm Voyager kripto para piyasa değeri” olarak 1.311 milyar dolar değerinde olduğu yönünde Bununla birlikte, Voyager’ın Three Arrows Capital’e karşı iddiaları, geri kazanılan varlıkları ve firmanın çeşitli alacaklılarına dağıtacak olan iflas mülkünde kalacak. Bu duruma herhangi bir itiraz olursa 12 Ekim’e kadar ABD Mahkemelerine sunulması gerekecek. Herhangi bir itiraz gelmeyeceğini varsayarsak, anlaşma 19 Ekim’de mahkemenin onayına sunulacak.

Ele edilen verilere göre satın alma haberi aynı zamanda Voyager Token’ın (VGX) değerinde küçük bir yükselişe neden oldu. Token fiyatını 0,75 dolara yükseltmesinin ardından yazım sırasında yaklaşık 0,7 dolara geri döndü.

Mahkemeler devralmayı onaylarsa, FTX’in Voyager’ı mümkün olan en kısa sürede çalışır duruma getirmeyi planladığı ve şüphesiz kısa süre içinde yöntemler hakkında daha fazla ayrıntı sunacağı bildiriliyor.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin