featured

Bitcoin Ethereum haftanın ilk iş gününde neler yaptı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eylül ayının son haftasına kripto piyasası dalgalı girdi. Bitcoin Ethereum ve diğer arkadaşları anlık farklı fiyatlanmalara sahne oldu. Asya pazarının açılmasıyla birlikte düşüşler daha fazla göze çarptı. ABD doları baskın olmasıyla ve DXY’nin tavan seviyeye gelmesi tüm işleri tersine çevirdi.

Ekonomik baskıların sürmesi, enflasyon krizi ve faiz derken yine endişe, stres, duygu karşılığı yaşandı. Bitcoin Ethereum gibi varlıkların akıbeti belirsizliğini korurken pek çok hisse senedi de aynı duyguyu yaşadı.

Akşam saatlerine doğru geldiğimizde ise piyasalar biraz daha toparlanma emaresi gösterdi. Ancak hala tehlike geçmiş gibi değil. Aç Gözlülük ve Korku seviyesi ise bu süre zarfında yeniden düşüşte. İşte kısaca önde gelen iki varlık için görünüm…

Bitcoin Ethereum kritik bölgeleri korumayı sürdürüyor

Son ekonomik baskılar kripto para piyasaları üzerinde strese neden oldu. ABD Merkez Bankası’nın geçen haftaki faiz artırımlarının ardından piyasa hissiyatı düşüş eğilimini korudu.

Bitcoin

Bitcoin haftaya 19.000 doların altında başlangıç yaptı. Bir haftalık konsolidasyonunun ardından BTC/USD, 18.696.47$’a kadar düştü. Duyarlılığın değişmesi için, boğaların muhtemelen 14 günlük göreceli güç endeksinde (RSI) 44.00 tavanının ötesine geçmesi gerekecek.

Ayılar ise bu süre zarfında varlığın fiyatını daha da dip seviyeye yollamak isteyebilir. Eğer bu gerçekleşirse son 3 ayın en düşük noktalarına tekrar inebiliriz.

Ethereum

Ethereum, Pazar günkü 1.330.44$’lık yüksek seviyenin ardından ETH/USD bugün erken saatlerde 1.275.63$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi. Bu hareket, RSI’nin 39.00’luk kilit tavanı kıramaması ve düşüş baskısının artmasına neden oldu.

10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama da 25 günlük (mavi) alan içinde aşağı doğru hareket etmesine neden oldu. Bu da düşüş niyeti için ETH’nin hevesli olduğunu gösterir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin